Ziraat Bankası 50 Avukat Alım Süreci
-
ziraat hukuk müşaviri alımına çoğu avukat başvuruyor, alım zorlu olacak gibi.
-
Ziraat sinavina kimse girmeyecek mi acaba kimseden ses yok
-
@av.ssualp ingilizce olması biraz talebi düşürür ama yinede yarış zorlu olacaktır
-
@aliveli hocam 20 ingilizce var sinavi anadolu universitesi yapiyor yokdilden bile kolay olur diye dusunuyorum uzman ya da mufettis almiyorlar yabanci muvekillerle calisilma ihtimali de yok bankada:) galiba kontenjan sayisi dustukce yardimlasma miktari azaliyor gordugum bu:)
-
@av.ssualp yardımlaşma o yüzden düşebilir birde sanırım hakimlik sınavları piyasadan çok aday çekti onunda etkisi var.
-
Kimse yazmiyor ben guncel tutmaya calisayim daha once tecrube eden biri varsa cikar belki bize yardimci olmak ister mehmetle ekonominin nabzi diye 500 soruluk cikmis sorular kitabini buldum google uzerinden ancak hukuk sorulari inanilmaz kolay ve su nedir bu nedir seklindeydi mufettislik vs diyor kitabin uzerinde ancak avukatlara bu denli kolay cikmiyordur heralde daha once girmis olanlardan kiyaslama yapacak yardimsever ve iyi kalpli arkadas varsa bekleniyorsunuz
-
@av.ssualp hangi ili terch ettiniz arkadaslar sanki kimse basvurmamis gibi yada kimse bisey demiyo
-
@Masmvi Forumdan konuştuğum kendisi başvuran ya da kendisi başvurmayıp arkadaşları başvuran herkes istisnasız Ankara'yı seçmiş. Hatta hakimlikte mülakata kalanlardan da Ankara'yı seçen çok kişi var. Bence bu sınavda İstanbul'u tercih edenlerin şansı çok yüksek çünkü hakimliğe hazırlanmayıp İstanbul'da düşük ücrete çalışanlar İstanbul'u tercih etmiştir diye düşünüyorum...
-
İnşallah ziraat katılım gibi siz kazandınız biz sizi ihtiyacımız oldukça çağıracağız demezler.
-
@odtüsbky Ankaraya başvuru olacağını hangi forumda okudunuz acaba?
-
Ben bankayi aradım çoğunluk kredi tasfiye yani icra agırlıklı is yapan birime alınacakmış. Önceki sınavlarda kaçla kapattığının ya da sorular hakkında bilgisi olan var mıdır?
-
@Masmvi hocam kimse asla yorum yapmiyor:) ben Ankaraya basvurdum siz nereye basvurdunuz
-
@burcuburcu kazanip baslayamamak da varmis hocam te allahim ben kac kisi basvurdu merak ediyorum kimsenin sesi cikmiyor valla benim ogrendigim en sansli sehirler izmir istanbul basvuru az alim sayisi cok denildi
-
@av.ssualp İstanbul'a başvurunun az olması makul zaten
-
@pek12 bir forumdan direkt öğrenmedim. Bu forumdan tanıdığım hukuk mezunlarına kişisel mesajla sordum ve Ankara dışında bir yanıt almadım. İstanbul ve İzmir'i seçenler o yüzden 100 üzerinden 70 puan alırlarsa yani barajı geçerlerse direkt mulakattalar ama Ankara talebin yüksek olmasından ötürü daha yüksek kapatacaktır.
-
@odtüsbky maalesef hocam ben de cok pismanim izmir guzel sehir ben burhaniyeliyim keske izmir yazsaydim diyorum benim arkadasim basvurmus ve arkadas para yatirmak isteyince bankadaki gorevli basvuru hakkinda bilgisi olmadigini soyleyip merkezi aramis ilk defa gelen sizsiniz diye 2. 3.gun oluyor bir de sansiniz yuksek demisler:( izmir 10 adana gaziantep 1 istanbul 15 diye duydum buyuk ihtimal diger sehirler 1 2 ankara da 15 olacak bankam diye bir kitap gecti elime bankacilik kanunu felaketti sifir bilgim var bakalim kismet
-
Antalyaya başvuran var mı arkadaşlar ?
-
Hukukçu arkadaşlar her zamanki gibi ders çalışmakla meşgul galiba:)
-
@pek12 hakimlik sımavları da buraya olan talebi kesiyor.
-
@av.ssualp sınavda genel kultur soruları sadece turkçe mi oluyor yoksa tarih guncel olaylar cografya da var mı?