VMY duyumu
-
@Affectio-Sctts kardeşim ben inanıyorum yakın zamanda ilan gelecek tamam belkide eylülde gelir ama bir gün gelecek eksiklerimizi tamamlamalıyız bence biz hazır olalım ki ilan geldiğinde başarılı olabilelim
-
Arkadaslar tutturduk bi ilan ilan. Diyelim ki ilan yarin geldi 2 hafta sonraya sinav var. Kaçımız kazanabiliriz. Realist olmak lazim. Ilan pesinde kosana kadar derslerin pesinde kosalim. İlan gelir mi ne zaman gelir kac kisi alir diye dusunmekten ders calismaya firsatimiz olmuyo ki zaten. Diyelim ki ilan gelmedi ya da 2016 icin gelmeyecek. Ee nolacak ders calismayi birakicak miyiz onumuzde 2017 kpss var. Biz kpssye calisiyo gibi calisalim ilan gelirse de tuzu biberi olur. ( kimsenin sahsina soylemiyorum. Bu forumu dostlar meclisi kabul ettim ben. Dostlarima ufak bi hatirlatmada bulundum vesselam )
-
@Sipsilimarpuc VMY duyumu içinde söyledi:
istediğimi yazarım birader sen de yaz. 1 ay içinde gelecektir ilanlar sgk da geldi nasipse gireceğim 1 ay sonra. benim yazdıklarım beni bağlar net olmadığını belirtmek için bende dedim yine diyorum.
A yeni görüyorum bu cevap bana mıydı? Eğer öyleyse önce ayakkabılarının arkasına basmış, tesbih sallayan tavrınızı bir köşeye bırakın lütfen öyle konuşalım.
-
En son 650 kişilik boş kontenjandan bahsediliyordu
-
@Dick-Advacoat Yeni khk bi gelse o zamanında testle girenlerin çoğu paket olur herhalde ösymnın yaptıgı özellikle.bu sayı uçar ben diyim.
-
@madman nasip kısmet diyelim
-
@madman bence bitti artık temizlenme olayı.yeni khklar bizi etkilemeyecek artık.
-
129 binlik memur bylockcı varmıs o daha gelmedi ki habere göre
http://www.kamupersoneli .net/gundem/129-bin-kamu-personeli-icin-bylock-sorusturmasi-baslatilacak-h20864.html
-
Bir duyum var mı ?
-
..........
-
Duyum bekliyoruz pareto kardeş
-
arkadaşlar ben son yapılan alımda mülakat aşamasında elendim. tüm süreç boyunca vdk başkanı twitter dan bilgilendirmelerde bulundu. yeni sınav için de twitterdan organize olarak başkana sorarsak cevap alabiliriz diye düşünüyorum. ya da pareto kardeşimiz gibi birisi güzel bir şekilde başkana sorsun biz de o tweet e fav ve rt şeklinde etkileşimde bulunalım ki başkanın dikkatini çeksin. bence bir cevap alınabilir ne dersiniz?
-
Kesinlikle variz
-
vdk kendi içinde karışık şu an 2010 -11 promosyonların yeniden yeterlige girmesi sözkonusu.ilan gelir mi bilemedim o yüzden...
-
...........
-
Baskanin twitter adresini verin de bi selam verelim arkadaslar
-
pek organize olunmayacak gibi. o zaman twitterdan hüseyin karakum diye aratıp hatta kendisini takibe alıp düzgün bir üslupla kpss öncesi vmy sınavının olup olmayacağını soralım. 5 dakikalılık iş arkadaşlar hüseyin karakum twitterı aktif olarak kullanıyor cevap vereceğini düşünüyorum. hiç değilse burda kaynağı belirsiz duyumlar beklemekten daha iyidir.
-
@siyah-kırmızı soralım hocam, kaybedecek birşeyimiz yok bu konuda.
-
@kulfet o var bide 2012 lilerin yeterlik sınavı bitti sonuçlar bekleniyor.Referanduma kadar işleri yoğun.Bakalım ne olacak
-
@vdkbaskanligi ve @huseyinkarakum
Bu iki hesaba organize bir şekilde yüklenebiliriz en kötü kpss öncesi olup olmayacagını öğrensek bile yeter