Akbank Müfettiş Yardımcılığı 9 Ekim 2016
-
Mrb Arkadaşlar
Akbank Kariyerde alımı görüp başvuru yapmıştım fakat benim TOEFL 75 puanım yok şimdi aradılar ve sınav daveti verdiler banka müfettişlik alımı hakkında çok fazla bilgim yok sizce ne yapmalıyım? Yani İngilizce herhangi bir belge olmadan oluyor mu bu işler sınavda başarılı olma durumunda yardımcı olursanız sevinirim. -
Bankalar özellikle teftiş kurulunda istedikleri toefl puanlarında çok ciddiler. Genellikle grup mülakatı yaparlar ve oraya gelen adaylar odtü,boğaziçi vb.okullardan mezun sağlam İngilizcesi olan kişiler oluyor. Ümitsizliğe kapılmanızı istemem ancak mülakatta gelen soruları savuşturup, sınava çalıştığınızı en yakın zamanda toefl puanı alacağınızı söyleseniz bile buna soğuk bakıyorlar ve önceliklerinde geriye düşüyorsunuz. Şöyle bir yönü de var; müfettişlik için tercih edilmediğiniz zaman, başka bir pozisyon için de size teklifte bulunabiliyorlar. Müfettişlik için mülakatta başarısız olmanız durumunda bazı bankalar teftiş kurulu sınavına bir kereden fazla çağırmayabilirler,bunu da göz önünde bulundurun. Son olarak durumunuz uygunsa mülakata gitmenizi öneririm, zira ne olacağını bilemezsiniz şansınızı denemiş olursunuz.
-
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
-
@aylakkafam hocam toefl 75 alması çok zor bir puan değil 120 üzerinden 75 alınabilir yakın süreçte var mı bilmiyorum ama bi araştırın derim .