26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
Beni de bugün aradılar ev ziyareti haftaya olacakmış hayırlısıyla
-
Beni bugun aradilar evin onundeyiz diye hemen uğradılar eve onceden haber vermeden, ben atlattim hafi darisi basiniza. Bide bana p.tesi kuruma ugra bi daha dediler
-
Bizim eve geçen hafta geldi baş müfettiş.Yaklaşık 2 saat sürdü.Sizi kuruma çağırmaları normal
-
Ben ankaradaydim ugrayamadim ondan cagirdilar heralde beni bakalim hakkimizda hayirlisi hakeden girer inşallah
-
İnş.Hayırlısı olsun.
-
2 saat mi maşallah Nasıl geçti hocam acaba neler konuşuldu @Mehmetkosovalı
-
Ülkemizde son zamanlarda gelişen olaylar hakkında sorular geldi.Son 1 yıl özellikle.Alan bilgisi pek sormadı müfettiş.Genelde sohbet havasında geçiyor.En ilginç soru ise whatsap sence nasıl para kazanıyordu ?
-
Ev ziyaretleri bitti mi acaba ? Ziyareti gerçekleşmeyen var mı arkadaşlar ?Mülakat tarihleri hakkında henüz bir gelişme yok.
-
ben ev ziyaretine gelen müfettişe sormustum bi fikrim yok ama bu ay sonu gibi olur heralde demişti
-
Bu hafta yayınlanır o zaman tarihler.15 günlük süre verirlerse iyi olur.
-
Güvenlik soruşturmaları bitmeden mülakatlara başlanılmayacağını söylemişti ön görüşmedeki üstad.
-
..............
-
Ne durumda olduğumuzu haber de vermiyorlar. Kurumu arayıp bilgi mi alsak ?
-
Kurumu aradım, henüz bir gelişme olmadığını, işlerin biriktiğini ve çoğu şeyin çok yavaş ilerlediğini ifade ettiler. Gelişme olursa siteden takip edeceksiniz dediler.
-
Ben geçen hafta aramıştım.Güvenlik soruşturması bitmeden mülakat tarihlerini açıklamayacaklarını söylemişlerdi.
-
Beklemek kazanmaktan daha zor ve stresli geçiyor.Ne zaman bitecek güvenlik soruşturması acaba
-
@Rawls kurumda bilmiyor ne zaman biteceğini
-
İnşallah bu ay sonuna kadar mülakat tarihleri açıklanır. Beklemek gerçekten zor
-
Bekliyoruz ama ses seda yok.
-
Sınav sonuçları 12 Aralıkta açıklandı.Mülakat tarihi hala belli olmadı.Yıprandık be kardeşim.110 gündür bekliyoruz. @paretowilfredo