26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
bugun öğlenden sonra girdik biz ama çok kolay gibiydi sorular acaba genel anlamdamı öyleydi bizemi böyle rastladı yoksa
-
Benim olmadı galiba aksi gibi çok heyecan tuttu bu kadar heyecanlanma dediler bazen dilim de dönmedi soruların hepsini cevapladım ama olacağını sanmıyorum diğer arkadaşlar 20-25 durdular ben ise 10-12 falan
-
@Blancpain sürenin uzunluğunu kısalığını etkileyen başka faktörler de var o yüzden kısa kaldım içeride deyip kötüye yormamak ya da uzun kaldım bu iş olduya getirmemek lazim. Heyecan da bu aşamada gayet normal hele hali hazırda çalıştığın bi yer yoksa.
-
@Blancpain Cuma saatine denk geldik.Benim de kısa sürdü.
-
@Asımın-nesli İyi bari öğleden sonraya kalmamışsın Nasıl geçti senin sorular biraz kılçık değil miydi ya
-
@Blancpain İlk soru biraz terletti
-
@Blancpain Genel anlamda iyiydi.Hayırlısı olsun.Bundan sonra ne zaman açıklanacağını konuşmak lazım
-
Hayırlısıyla bugün bitiyor mülakatlar sıra sonuçları beklemeye geldi umarım yine aylarca beklemeyiz de bu akşam açıklanır.
-
@gzdual Bugün olmasada haftaya açıklanır diye umuyorum.
-
Kaç kişi sınava katılmadı? Benim merak ettiğimde bu soru.
-
en fazla 4 kişi falan gelmedi heralde
-
Burayı kazanıp sgk denetmenliği 8.prodan feragat edecekler var mı?
-
2015 aliminda mulakatin bittigi ertesi gun sonuclar aciklanmis. bugun aciklanir mi ve ya bu hafta. var mi guzel duyumlari tahminleri olanlar
-
@süpervali aradim. "Henuz dosyalar bize intikal etmedi" dedi. Bugun icinde eder mi bilemem ama zor. Bu hafta olur gibi ama
-
@best_effort bakalim uzatacaklarini dusunmuyorum ben zaten cok uzattilar bir an once bitirirler insallah.
-
Dün 16. Yaş kutlaması bugün Bakanlar Kurulu toplantısı.Bakanın son sözü diyeceği varsayimiyla şu an için açıklanmaması normal.Bu hafta içi açıklanacağıni düşünüyorum
-
haftasonu geldi sayilir. duyumu olan var mi arkadaslar.
-
@süpervali duyumum yok dostum fakat sayistay ile tercih noktasinda tezatlik yasamamak icin sayistay ile es zamanli aciklama yaparlarsa sasirmiycam. Bakan bey geziyor o da ayri mesele tabi. Bilemem ama bakarsin yarin aciklanir. Duyumum yok
-
Haftaya mı kaldı acaba ?
-
@Asımın-nesli inşallah haftaya kalmıştır bayram sonuna kalırsa vay halimize