@Valve haha kardeşim o iletimi iyi oku polis gelecek diye değil. sayıstaydan ev ziyaretine gelecekler diye dedim. gümrük müfetttişliği için ev ziyaretine geldiler. ve pat diye habersiz geldiler.
süpervali tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@Valve yok kardeşim keklemedim. işte milletin dalga geçmesi yüzünden dediklerim boş kaldı. ben kendı kulaklarımla duydum buraya insanlık yapıp yazdık. ama keklemek olarak görüyorsan yapacak birşey yok. bak adam troll vakası diyor mesela
ama ben söylediklerime kefilim.
-
RE: 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
adminlerde artik bunun haberini yapsinlar hic bir site bunun haberini de yapmiyor.
-
simdiden tesekkur ederiz size cogu alimda siz haber yaptiniz siz yardimci oldunuz millete. Ben buradaki arkadaslarin hepsine diyorum arayin cok zor degil aramak sizi elemez. sadece arayin sorun bu etkili olur elbet. guv. sorustirmasi bitmistir coktan.48 kisi var bu kadar uzun surmez guv. sor. bunlar sadece gereksiz bir sekilde geciktiriyorlar.
-
@uzmanyrdd 48 kisi kalmisti mulakata
-
@best_effort bakalim uzatacaklarini dusunmuyorum ben zaten cok uzattilar bir an once bitirirler insallah.
süpervali tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
Yarın ev ziyareti için gelecekler. Ev ziyareti yapılan var mı? Tarihler belli olmasına rağmen geliyorlar ne kadar kalıyorlar ne gibi sorular soruyorlar?
-
öngörüşmeler tamamlandıktan sonra üyeler denetçiler tarafından toplanan bilgiler bütün adayların yer aldığı defter ve ya kitap gibi bir şeyde toplanıyor gözümle görmüştüm önceki mülakatta
değerlendirmelerde yapılıyor
-
ön görüşmeler hala devam ediyorsa süreç dahada uzun sürecek gibi. Cumartesi günü ziyarete gelinmesi de iyi ama süreci hızlandırmaya çalışıyorlar belli ki.
-
iyi günler. gelişme var mı arkadaşlar ? duyumu, yakın zamanda görüşmesi yapılacak olan var mı? süreç ne aşamada acaba.
-
sonuclarin ne zaman aciklanacagi hakkinda bilgisi olan var mi ?
-
haftasonu geldi sayilir. duyumu olan var mi arkadaslar.
-
@best_effort bakalim uzatacaklarini dusunmuyorum ben zaten cok uzattilar bir an once bitirirler insallah.
-
2015 aliminda mulakatin bittigi ertesi gun sonuclar aciklanmis. bugun aciklanir mi ve ya bu hafta. var mi guzel duyumlari tahminleri olanlar
-
mukakata girenler en azindan istenen belgelerle ilgili bilgi versinler ne yaptiniz ne goturdunuz kurum diplomayi onayliyor mu orada.
-
@uzmanyrdd 48 kisi kalmisti mulakata