@thomas forumu lakayt bulup önüne gelene saydırıp gitmişti bu arkadaş. ama duyumlarıyla beraber yine gelmiş. "bir arkadaşım" ile başlayan cümleler fason kurgular olur genelde.
Valve tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Birilerinin açtığı facebook grubuna yazmak meslek icabı mı, tutturmuşlar bi grup türküsü. Sen çok özgüvenliysen facebook hesabınla giriş yapsana komik nickli arkadaş.
-
@Kaymakam58. mazeretini anlıyorum. İnşallah iş güç sahibi olursun da deli mayın gibi duyum saçmazsın ortalığa
-
Cumartesi akşamı khk yayınlanıyorsa bizim liste de yayımlanabilir.
-
On lafından dokuzu troll. Sen de öğren birkaç kelime. Zoruna mı gitti arapça farsça kelimeler?
niklere bak çay demlekayyim olmuş kaymakam olmuş hepsi.
-
@paretowilfredo @Phoenix bu facebook grubu propagandası yapan arkadaşlara müdahale edin lütfen. Madem orada herkes adıyla yazıyor, oraya gitsinler.
-
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaslar malesef aldığım duyumlar referandum sonrası aciklanacaginin kesinlestigi zaten bu yoğunlukta aciklanmasi zordu beklicez malesef biraz daha
Bak mesela böyle bir duyumun da olmuş, daha fazlası da var. biraz geriye doğru okumak yeterli.
-
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Benim su ana kadar aldığım en net bilgi ve emin olduğum tek konu aciklanmama nedeninin referandum olmadığı bu konuda emin olabilirsiniz ,tekrar söylüyorum aciklanmama nedeni yogunluktan toplanamamalari yoksa "liste hazır ama ben bunu ne olur nolmaz referandumdan sonra aciklim"olayı yok zaten su an olağanüstü bir durumda yok 2014 sınavı 80 günde 2015 sınavı 65 günde açıklandı bizimki bugün 74.gün bu yüzden ben bu haftaiçi açıklanacağını düşünüyorum
Kaymakam beyin aldığı en net bilgi referandumla hiç mi hiç alakası olmadığı. Daha sonra başka bir duyum alacak o da referandum sonrasına kaldığına dair. Ben ikna oldum, hiç duyum paylaşmamış gerçekten. Çok muteber ve sözüne güvenilir bir insan.
Valve tarafından gönderilen son iletiler
-
@adayadayi9876 yazdıklarımda seni anlattığım için gülüyorsun. Dilekçe yazmasını bilmeyen adam kaymakam mı olacak dedikten sonra he he diye bir cevap vermen senin klinik bir vaka olduğunu, aslında yazdığından çok farklı bir insan olduğunu gösteriyor. Yazdığın gibi olsana, ne diye bukalemun gibi iki saniyede bir renk değiştiriyorsun. taşlanmadığına dua edecekmiş adam. Yuh sana. Yuhh!!
-
Ama komik değilim, sadece sen ağlanacak haline gülüyorsun.
-
@adayadayi9876 büyüklük Allah'a mahsustur, ben ise küçüğüm elhamdülillah.
-
Adam insanlık diyor, dilekçe diyor, sonra yav hehü, taşlamadığımıza şükret diyor. Bari hemen çelişmeseydin kendinle. Bir provakatör daha geldi.
-
@adayadayi9876 haline benden önce gülmen güzel davranış
-
@adayadayi9876 iki dakika yüksek lisans başlığına baktım hemen kavga çıkmış. Taşa tutmak nedir ya?? Bu da sana kapak olsun kardeş. Dilekçe milekçe geç bunları, önce insanlığını korumayı öğren.
-
En az bir hafta daha sonuç açıklanmayacak anladığım kadarıyla. Belirsizlikten iyidir, iyi tarafından bakmak lazım. İnşallah ilk yüzdeki herkes girer diyeceğim, yüzden sonraki arkadaşlar alınacak. Herkese hayırlı bir hafta dilerim. Şimdiden berat kandiliniz mübarek olsun. Haftaya cumaya kadar foruma bakmayacağım.
-
güvenlik soruşturmalarında hakimlik ile kaymakamlık çakıştı. soruşturmacıların iş yükü fazlalığı dolayısıyla gecikti. Benim teorim de bu.
-
@adayadayi9876 Bence inanalım. Bakan bey pöhle ilgili açıklamayı da cuma çıkışı yapmıştı.