26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
@Asımın-nesli artık açıklanır bir çok sınav. Gümrük müşavirlik sınavlarından, b kadroya; müfettişlik mülakat tarihlerinden, il dışı rotasyonlara hepsi açıklanmalı.
-
@Antimülakat Kardeşim ayladır açıklanmalı diyoruz ama tık yok.Bu bekleyiş bitmeli.Süreç nihayete ermeli.İnş tez zamanda biter.
-
@Asımın-nesli bu cumaya kadar artık dananın kuyruğu kopar diye umuyorum. Umarım umdugumla kalmam.
-
@Antimülakat İnş hocam.Ben de öyle umuyorum ama açıklanmazsa da şaşırmam
-
B grubu açıklanmış inşallah hızlı şekilde bizim süreçte nihayete erer
-
@Berheva Bayramdan sonra açıklanır inş tarihler
-
@Asımın-nesli 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani içinde söyledi:
@Berheva Bayramdan sonra açıklanır inş tarihler
İnşallah
-
Bayramdan sonraya kalanlar :
AB UZMAN YARDIMCILIĞI
Müfettiş Yardımcılığı mülakat tarihleri
İl dışı rotasyon
Müşavirlik sonuçları -
@Antimülakat AB Uzman Yardımcılığı yazılı sınav sonuçları da açıklanmadı hocam. maalesef ben yazarken utanıyorum ama hep de unutuluyoruz...
-
@giantsbane kusura bakma kardeşim sayı az olunca unutuluyor.ama son metinlerde onu da ifade etmiştim. Bir an çıkmış aklımdan.
-
@Antimülakat tabi ki hocam insanlık hali. biz de tam da sayımız az olduğu için açıklaması da daha kolay bir sınav değil miydi diye düşünüyoruz ama bayramdan sonra son bir umut aramayı düşünüyorum bakanlığı en azından hatırlatma amaçlı
-
duyumu olan var mi ? hic olmadi mantikli bir tahmini olan var mi
-
@süpervali 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani içinde söyledi:
duyumu olan var mi ? hic olmadi mantikli bir tahmini olan var mi
Ben dün aradım şubeyi mülakat tarihleriyle ilgili yarın da olabilir açıklama iki ay sonra da dendi
-
Gumruk bakanligi soguttu resmen. Hani bir kizi cok seversinizde sonra yanlis hareketini gordugunuz zaman yine cok sevmeye devam edersiniz, ancak kizin dogru kiz olmadigini dusunursunuz. Aynen oyle hissediyorum
-
Gümrük müsteşarlığı da açıklanmış geride AB uzmanlığı ile biz kaldık. İnşallah bu hafta içi mülakat tarihleri belli olur
-
Sıra bize geliyor gibi.Bu hafta olmasada haftaya açıklanır inş.
-
Evet arkadaşlar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı dün tayin sonuçlarını ve müşavir yardımcılığı sonuçlarını açıkladı. Sanırım artık sıra GTB müfettiş yard ve AB Uzman yard. dönemine gelindi.
-
vay be bu sınavlar için "Yeni yıla (2017) kalmadan açıklanmış olur" duyumları almıştık Ocak 2017'de açıklanmayınca şaşırmıştık, Temmuz ayına fit olduk nereden nereye...
-
Teftis baskani Zafer Yildirimli bugun kararname ile basbakanlik musavirligine atanmis. Cok guzel simdi birde yeni baskanin secilmesini falan bekleriz :d
-
Mülakatın yapılmama sebebi bu olabilir mi ?