KYK Kredi Geri Ödemesi Erteleme
-
Bedelli için ayırdığım parayı krediye yatırcam neyse ki son sene AB üstün başarı bursu verdiler de 7000TL ödemem gerekiyor
-
Arkadaslar Borcum vergi dairesine aktarildi odeyemedim simdi yuksek lisansa baslicam acaba tekrar kredi almaya engel olur mu bu durum
-
arkadaşlar kyk için yaptığınız her ödeme makbuzunu veya son ödeme makbuzunu saklayın. Son günlerde ödediği parayı tekrar talep edip gib'e veriyorlar.
-
özür dilerim ben yeni mezun oldum erteletmeme gerek varmı 2 yıl beklemem mı lazım ?
-
@abd94 sizin ödemeleriniz hemen başlamaz zaten.
-
Bir şey soracağım arkadaşlar.. benim lisans dönemimden kalan borcu yapılandırdım yavaş yavaş ödüyorum...
Şimdi yüksek lisansa başlayacağım..tekrardan kredi alabilir miyim? Başvurular ne zmn başlar ayrıca?
-
@Keymarsh alabilirsin. Birbirinden bağımsız olduğu için almanda bir sakınca yok.
-
@Antimülakat teşekkür ederim hocam
-
15 binlik kyk borcumu errteletsem ne kadar faizz gelirr bi fikriniz var mi??
-
15 binlik kyk borcumu erteletsem ne kadar faiz gelir bi fikriniz var mii?
-
15 binlik borc erteltsem ne kadar faiz biner bi fikriniz Var mi
-
@colıncv yaklaşık 2 bin tl biniyor malesef.
-
Hocam benim lisans kredi borcum bu ay başlıyor yüksek lisansa da başladım ama 1 sene ara verdikten sonra başladığım için erteleme yapılmıyormuş. İşsizlik sebebiyle başvuru yaptım ama hala cevaplanmadı ve bugün ayın son günü. Ertelenmeme gibi bi durum olabilir mi? Yarından itibaren faiz yemeye başlayacak.
-
@damir_12 işsizlik sebepli talepler olumsuz sonuçlanmadı şu ana kadar.
-
@aliveli hocam iyi günler ben kredi ertelemesi yaptım bunu iptal etmek istiyorum da ne yapmalıyım sagolun
-
@aliveli ben ertelemeyi kacirmisim benmkine ne kadar faiz biner hocam ?
-
@dumanli toplam kaç tl?
-
@aliveli 15sanrm
-
Arkadaşlar kardeşim 2 yıllık açıköğretim okudu ve 2014 te mezun oldu. Okuduğu sürece de burs hada kredi almadı. 2017 yılında ise 4 yıllık orgun öğretim programına kayıt yaptırdı. Burs krediye başvurdu ve çıkmadı. Daha önce yükseköğretim mezunu diye. Böyle bişey nasıl olur.
-
Daha önce hiç karşılaştınız mi. Duyan varmı . Sonuçta açıköğretim okumuş hiç bişey almamış etmemiş.