KYK Kredi Geri Ödemesi Erteleme
-
@dumanli hocam 300 tl borca ayda 2.2 tl faiz koymuş benim.
-
@aliveli banada öyle koymuş ne kadar doğru ne kadar yanlış ödemeye başlayınca görürüz
-
@dumanli yalnız bu çığ gibi büyür
-
@aliveli YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ BORCU HESABI 31/07/2015 Takipli - anapara 267.. gecikme zammı 103,17 ve toplam: 370,17. bu 2013te biten ,2 yıl sonra yani 2015te ödemesi başlayan ve işe başlayınca ödeyeceğim kredi borcumun ilk taksidi 2019 2. ayın sonunda bitiyor.
-
Benimkinin 2.yili, 2017 Ekim ayinda doldu. Ben erteletmedim. Ekimden bu yana 20 tl lik faiz islemis. Erteletebilir miyim su anda?
-
Arkadaşlar ben yüksek lisansla erteletmiştim. Faiz binmiş baya. Şimdi 2019 10.ayda başlayacak gibi görünüyor. Bu tarih öncesinde tekrar faiz biner mi ? Yoksa erteletince bir kere mi biniyor ? Her sene başında falan biniyorsa faiz ödemeye başlayacağım valla
-
Faiz aylık 4,25 tldir. Her ay için her bir taksite uygulanır. Erteleme odeme başlamadan bu genellikle ekim ayında oluyor, başvurulması gerekir. Bu tarih kaçırıldıktan sonra düzenli ödeme yapılmıyorsa imkanı yok erteletemezsiniz.
-
Temmuz ayında ödemesi başlayacak olan kredi için ne zaman erteleme yapmak gerekir?
-
@okahraman07 31.07.2018 e kadar ilk taksidi ödemen gerekiyorsa temmuz ayında e devlet üzerinden başvurunu yapman lazım. Tabi ki işsiz gözükmen lazım.
-
@duymhuyguy 31. 07.2018 tarihine kadar ödemem gerekiyor. İşsizim. Teşekkür ederim.
-
@okahraman07 haziran ayında yapman gerekiyor
-
@birgarip erteletme başvurusunu haziranda mı yoksa temmuz da mı ?
-
@okahraman07 haziranda kardeşim ben 2016 da erteletmiştim erteleme için ödeme başlangıç tarihinden 1 ay önce diye bi ibare hatırlıyorum
Haziranda başvurunu yap kafan rahat olsun:) -
@birgarip ağustosta askere gidecegim. Askerlik nedeniyle mi erteleyeyim yoksa işssizlik nedeniyle :))
-
@okahraman07 askerlik ile erteletirsen 6 ay sonra değilde 1 sene sonra ödeme başlıyorsa askerlik ile ertelet ben işsizlik nedeniyle erteletmiştim 800 tl civarı bi ücret daha yansıtmışlardı:)askerlik durumunda gecikme parası yok diye biliyorum
-
@birgarip anladım hocam çok teşekkür ederim öyle yapayım o zaman
-
@duymhuyguy Hocam yani faiz erteletince toptan mı işliyor ? Ben önümüzdeki ay baktığımda daha fazla para ödeyecek mi görüneceğim onu anlamaya çalışıyorum ? Yoksa erteletince zaten işlemiş oluyor görünen tarihe kadar beklemek bir şey kaybettirmiyor mu ?
-
@okahraman07 askerlikle erteletebilmen için başvuru yaptığında askerde olman lazım. Yani ya düzenli ödeme sürecinde olacan ya da tam denk getirecen başvuru süreci ile askerliği
-
@isildur evet ertelettiğinde 1 senelik bir faiz koyuyor üstüne ama şöyle düşünme erteletmesem de zaten faiz işleyecek diye. Çünkü ertletmediğin taktirde hem taksitlerin birikmiş olacak hem faizin ancak ertletince sadece faiz birikmiş oluyor. Bilmem anlatabildim mi ?
-
işe girene kadar borçlar erteleniyor sanırım, o çok iyi hiç bir zaman işe giremiyecegine göre çogu genç borçlardan kurtulur o zaman ne yapacaz kyk kredi borçlarını kafanıza takmayacaksınız