SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@bazarov Genel çerçevede bakarsak, çalışma ekonomisi dışındakilere, ağırlıklı olarak alan dersleri olmak üzere, birkaç soru da kendi mevzuatlarından sorabilirler. Çalışma ekonomisinden mezun olanların, alan derslerinin çoğu kurum mevzuatını da kapsadığı için, mevzuat kısmını bu noktada biraz daha zorlayabilirler. Aynı bölümden mezunuz. Ben de 5510 ve 4857'yi bir kere okuyup girmeyi düşünüyorum.
-
@baharunal ille olur
-
Bakanin donduruldu aciklamasi mulakat surecini etkilemez degil mi? @paretowilfredo
-
Dostlar bu ulkede hain 15 Temmuz sureci gerceklestiginde denetmenlik mulakatlari devam etti. Bu kistasla mulakatin yapilmamasi gibi bir seyi mumkun gormuyorum. Ama aciklanma sureci uzayabilir.
-
Bu alımla ilgili bugün şöyle bir grup da kurulmuş.
https://m.facebook.com/groups/406176652840140?ref=bookmarks -
Bu ileti silindi! -
@-Deficit- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Arkadaşlar şu anda yüksek lisans yapıyorum, mülakatta bu durum eksi midir, artı mıdır, yoksa etkisiz midir? Birden aklıma düşüverdi tavır nasıl olur
Ankaradan farklı bi ilde mi yapıyorsunuz yüksek lisansı? Ben de o durumdayım çünkü
-
Ben de yüksek lisans yapıyorum ve bu konuda bana soru soracaklarını tahmin ediyorum. Umarım çok zor sormazlar özgeçmiş biraz havalı oldu çünkü
-
Yalnız olmamam beni çok mutlu etti. Kaç gündür bunu düşünüyordum
-
Bu ileti silindi! -
@kullaniciadi evet İstanbulda yapıyorum il farkından dolayı olumsuz düşünce olurmuş gibi geliyor ama bakacağız
Aynı durumdayım.
-
Okumak ne zamandan beri kötü bir şey oldu arkadaşlar yapmayın. Kısıtlı zaman ayrılan mülakatta y.lisans yaptığınız alan/tez ile ilgili sorular gelirse bence avantajınıza olur, süreye oynarsınız
-
Arkadaşlar ben evrakları postayla gönderdim. Başvuru formunun çıktısını alıp imzaladım. Bir de noter onaylı diploma fotokopisi gönderdim. Başka bişey yoktu demi. Aradım eksik var mı diye sordum. Yoğunuz ona bakamayız dediler. İçime kurt düşüyor.
-
@baharunal için rahat olsun tamam
-
@kullaniciadi teşekkür ederim valla zaten 2 3 ilan ancak var. Olanlara da bu yüzden başvuramazsam çok üzülürüm.
-
Duyuruda mezuniyet belgesinin üniversite onaylı sureti de olur diyor fakat tereddütteyim, genelde kabul etmedikleri için...Bugün aradım fakat ulaşamadım, düşünmeyip noter onaylısını mı yollasam, bi sorun olur mu acaba?
-
Bende yarın yollayacağım, duyuruda mezuniyet belgesinin üniversite onaylı sureti de olur diyor fakat tereddütteyim, genelde kabul etmedikleri için...Bugün aradım fakat ulaşamadım, düşünmeyip noter onaylısını mı yollasam, bi sorun olur mu acaba?
Ben üniversite onaylı gönderdim. Zaten yazıyor ilanda. Sorun olsa ararlardı diye düşünüyorum
-
@kullaniciadi aynen, ben de öyle yapayım o zaman teşekkürler.
-
@kullaniciadi @Deficit elden, okuldan onaylısını verdim. Problem yok.
-
Arkadaşlar SGK Denetmenlik ilanında üniversitenin onayladığını kabul ediyordu, ilçe sgk müdürlüklerinden birinde de onaylatılabiliyor. Kimse riske girmeyeyim diye gidip notere para kaptırmasın.