SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@songoku aynen öyle kardeşim. Yılın ilk sağlam alımı diyebiliriz. Her ne kadar Göç Uzman ve Gümrük teftiş açılmış olsa da bu sınavın sözlü olması ve açılan bu iki sınavla ilgili sürecin devam ediyor olması, şartları tutan herkesin başvuracağı anlamına geliyor. Merkez uzmanlık, ek 3600 gösterge, sözlü sınav, 4 katı aday ile daha ne olsun.
-
@odtüsbky bu sefer yüzün gülecek diye umut ediyorum
-
İlan süper oldu, yabancı dil olanlara gündoğdu resmen. Diğer alımlar içinde bizlere umut oldu. Antimülakat ve Pareto hocam devamı gelecek diye gözümüz kulağımız Ty'de. Diğer hocalarımıza da saygılar, selamlar
-
@Antimülakat benim puanim 80.8 evet bana gelmez ama kesinlikle 85 i asagi düşer yds 60 kac kiside var allah askina
-
Tahminimce 82-83 civarında kapatır. 85'i bulacağını sanmıyorum. YDS e grubu olsaydı belki kapatabilirdi.
-
Arkadaşlar bu sene sınava girip P115'ten 85 üstü alan 1.000 kişi var. P113'ten ise 650, P46'dan ise 1.000 kişi var. Üçünde ikisinde ortak olanların olduğunu düşünürsek 2.650 kişiden minimum 1.500 farklı kişi vardır. 2015 yılından 85 üstü de minimum 500 alsak. Toplam bu üç puan türünden 85 üstü alan 2.000 kişi yapıyor. 240 kişi hem bu sınava girmek isteyip, hem de D seviye ingilizcesi olan yoktur diyorsanız haklısınız.
-
Tahminim 82 ye kadar düşer daha düşmez ama
-
Sadece sözlü alım olduğu için mülakat uzun sürüyodur ve epey soru soruluyodur diye tahmin ediyorum. Sgk denetmen yrd mülakat soruları epey faydalı olur girecekler için. Sgk kurum olarak bana pek cazip gelmese de başvuru yapıcam. Düşük bi ihtimal kazanırsam da kpss a defterini kapatırım artık.
-
Girecek olanlar puanlarini yazsa belki bi fikir olabilir taban puan. keske ilk 300 olsaydi belki daha umutlu olabilirdik cok az kisi çağırıyorlar ya =( acaba bi fikrimiz olabilir mi basvuru yapabilecekler puan yazsa. Her halukarda basvurucaz ama insanin icini yiyo olur mu olmaz mi diye ama cok da umut lu değilim. Bi an evvel belli olsaaa sureclerimiz ne kdr uzun yaa o sınavı bekle bu sonucu bekle calis calis arastir arastir ..
-
P115 91.97 puan 78,75 yds ile başvuracam.Sıralamam 97
-
65 yds 83.3 kpss benim p46
-
67.5 YDS. 87 p115
-
@tsubabab p115 98. Sıradaki de ben yds de 77.50
-
Bu ileti silindi! -
@Bahar-Ünal SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
@tsubabab p115 98. Sıradaki de ben yds de 77.50