Gel oku ve Hakkaniyetin ile cevap ver ?
-
Bu arada aşagida paylaştigim linke girip bir imzada siz bırakın lütfen. Hepimiz şikayet ediyoruz ama 1 senedir toplanan imza sayisi 1700. Şu kesin ki darbe devlete degil sanki bize yapıldı ve hâlâ iibfliler olarak ösym tarafindan sistematik saldirilara ugruyoruz. Lütfen linki olabildiginca fazla insana ulaştiralim.s
-
-
@iyimser16 ne gerekiyorsa kime ulaşmamız gerekiyorsa yapalım. Bimer cimer hepsine yazdim ben ama yetmez yetmiyor daha ciddi daha saglam daha güçlü adımlar gerek. Ben yapacaginiz her türlü eyleme destek vermeye hazırım
-
@V_FoR_VendettA bu kampanyayı diğer sayfalarda da paylaşmak lazım sanki. Özellikle 2016 puanlıların duyması gerekir diye düşünüyorum çünkü gözü kapalı destek olurlar.
-
@guylassakartık aynen oyle dostum. Varsa bildigin o tarz sayfalar paylaşırsan linki sevinirim. Bende ulaşabildigim yerlere iletiyorum
-
@iyimser16 inşallah hocam bi kazanalım hayırlısıyla, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız tabi. Şöyle düşünüyorum da, nereden nereye... İşe girme çabasına ilk düştüğümüz zamanlarda en ufak bilgi kırıntısına ulaşabilmek için kırk takla atıyorduk. Şimdi şanslıyız ki burdaki çaba gösteren arkadaşların sayesinde çoğu şey elimizin altında. İnsanla uğraşmak her zaman zordur. O yüzden yaptığınız işin takdire şayan olduğunu düşünüyorum. Özverinizin karşılığını kendi hayatlarınızda fazlasıyla alacağunıza inanıyorum. Ben kendi adıma çabalarınız için teşekkür ederim @Antimülakat @paretowilfredo
-
http://www. ihyaforum. com/kpss/4210-kpss-2-kamu-personeli-secme-sinavi-ortaogretim-ve-onlisans-mezunlari-icin.html
İşte kanıtı bakın uzatılmış hemde 2yıl uzatılmış daha önce.şimdiki olağanüstü durumda zaten olmali hakkaniyet gereği.
-
2004-KPSS sonuçlarının geçerlilik süresi iki yıl uzatılmış olduğundan, 2004-KPSS'ye girerek geçerli bir KPSS puanı elde etmiş olanların 2006-KPSS/2'ye girme zorunluluğu yoktur. Ancak, bu durumdaki adaylar isterlerse puanlarını yükseltmek için 2006-KPSS/2'ye girebilirler.