SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
-
@atiba ben daha farkli anladim olayi. icerden müfettiş yapilacaklar önceden belirlenmis onlari kapsayan bi çözüm üretilmiş.
-
@RootofAllEvil hocam komple birleşme olmasi lazim birazini yükseltir birazini aynen birakirsan eskidende beter edersin kurumu
-
@varoufakis kafasına göre yükseltme değil hocam kurum içi sınavla yükselme, sıralamada ilk %20 lik dilime giren denetmenler müfettiş olabilir kendi fikrim tabi
-
Yerimizi alalım ortalık karışacak gibi
-
bunu bız nıye duymadık.böyle olacagını bzannetmıyorum
-
Bi kariyer meslekten başka kariyer mesleğe sınavla geçmeyi denetmenlerin kabul edeceğinii sanmıyorum. ancak naklen geçirilebiliir ve birleşme en mantıklısı. denetmenlik ilanı bekleyen bizler için 2000 kişi gayet iyi ama almazlar o kadar. sanmıyorum:(
-
@atiba yine kpss puanı 80 den alim yaparlar değil mi
-
Vergi denetöenliği gibi birleştirilcekse yüklü alım olabilir.
-
Arkadaşlar, duyum doğru. Ancak, Kurum içerisi çok karışık, Denetmenler birleşme beklerken bu %30 durumu hiç beklenmiyordu. Henüz bir yerde çalışmayan arkadaşlar SGK Teftiş 2000 kadroyu muhtemelen alacak, oturun iyi çalışın lütfen. SGK içi durumlarda karışık biraz, o konuları çözümü belli değil şu aşamada.
-
hocam biliyosunuz temmuzda sgk müfetişlik sınavı var bu sınavın süreci bitmeden ilana çıkılmaz diye düşünüyorum.
Yüzde 30 u düştüğümüzde geriye 1400 kalıyor bu alımı yıllara mı bölerler yoksa 1-2 sınavla mı alınır.
Birde malumunuz sınavda ing şartı var. bu şartı sağlayan bu kadar kişi bulamazlar, ing de kalkabilir mi.
Öngörünüz, tahmininiz nedir hocam? -
Temmuz'daki sınav şu durumlar ortaya çıkmadan önce, daha önceden alınmış kadro için yapılan sınav. Yani, durumumuzla alakalı olan bir durum değil. Sorduğunuz sorular hakkında hiçbir öngörüm yok maalesef, çünkü süreç gündeme bomba gibi düştü ve nasıl olacağı muamma, hepimiz bekliyoruz.
-
@Denetmen SGK TEFTİŞ 2000 Kişi içinde söyledi:
Temmuz'daki sınav şu durumlar ortaya çıkmadan önce, daha önceden alınmış kadro için yapılan sınav. Yani, durumumuzla alakalı olan bir durum değil. Sorduğunuz sorular hakkında hiçbir öngörüm yok maalesef, çünkü süreç gündeme bomba gibi düştü ve nasıl olacağı muamma, hepimiz bekliyoruz.
hayırlısı olsun bakalım
-
Ben daha tersten yorumluyorum sureci. %30 verilince birileri kabullendi. Rotasyon kalkarken nasil baktiysa oyle bakti surece. Acik ve net. O yuzden bir alim, bir guruhun teftise girisi ve surecin sonu olacak kuvvetle muhtemel.
-
@Denetmen Hocam denetmenlikten yüzde 20 yüzde 30 müfettiş olacak sınav ile deniyor ama peki sınavı geçemeyenler ne olacak denetmenlik kadrosu devam edecek mi yoksa kaldırılıp düz memur mu olacak eğer geçemeyen adam düz memur olacaksa yazık o kadar zaman verilen emeklere yüzde 30 filan alarak da tam bir birleşme sağlanamaz ki
-
@paretowilfredo Hocam yüzde 30 denetmenlerden aldı diyelim sınavı geçemeyen geri kalan denetmenler ne olacak ?
-
@Zteorisi SGK TEFTİŞ 2000 Kişi içinde söyledi:
@paretowilfredo Hocam yüzde 30 denetmenlerden aldı diyelim sınavı geçemeyen geri kalan denetmenler ne olacak ?
denetmen olarak devam edicek
-
@aslan1453 O zaman tam olarak bir birleşmeden söz edemeyiz hocam değişik bir sistem olacak ve muhtemelen o süreçten sonra kalan denetmenlerin özlük haklarında bir iyileştirme olmayacak gibi
-
@paretowilfredo SGK TEFTİŞ 2000 Kişi içinde söyledi:
Ben daha tersten yorumluyorum sureci. %30 verilince birileri kabullendi. Rotasyon kalkarken nasil baktiysa oyle bakti surece. Acik ve net. O yuzden bir alim, bir guruhun teftise girisi ve surecin sonu olacak kuvvetle muhtemel.
sizin yazılarınızdan anladığım kadarıyla;
birleştirme hedefi olup ensesi kalın olanlar bir sınavla müfettiş yapılıp konu kapatılacak
denetmenler denetmenlikte özlük hakları düzelmeden devam edicek ama denetmen içinde de sgk da büyük huzursuzluk başlıyacak
dışardan yüklü alımda yapılmayıp konu tozlu raflara konacak -
@Zteorisi dostum duzenleme yok da denetmen olarak kalirlar. Onda bir sorun olmaz
-
Simdi yuzde 70 disardan mufettis alinacak mi asil onemli kisim burası. Icerdeki karisiklik bizi ilgilendirmiyor pek