SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
-
@BahtsizBedevi garip bi kardeşsin. Noldu bu sene puanların kötü galiba.
-
@joeblack16 galiba dernek başkanı müjde olarak vermiş denetmenlere bu olayi
-
ya kardeşim bana kadroyla gelin bu kargaşayı denetmenler kazandıysa denetmen alımı yapılsın teftiş kazandıysa müf alımı yapılsın.. Bu insanlar aç aç kadro bekliyor
-
@varoufakis kanka onlara niye müjde oluyor,denetmenleri direkt müf mü yapacaklarmış ?
-
Abi şimdi biri sonuç olarak ne oldu bir özetlese ne güzel olur teftiş ilanı yeniden mi düzenlenip gelecek nasıl olacak alımlar ?
-
@paretowilfredo kardeşim tasarı çekilmiş ama anladığım kadarıyla dışardan alim gene olacak. denetmenler yüzde 30 kontenjanı kabul etmemişler. Ama dışardan alim olacak diye duydum gene aydınlatırsan sevinirim.
-
....................
-
@BahtsizBedevi o zaman boş yapma lütfen.
-
...................
-
@BahtsizBedevi o geleceğini söylenen ilanda KPSS ile insanlarda alınacaktı. Yani gelmemesi bizim için kötü bi durum anlatabildim mi?
-
...............
-
Herşeyden önce Denetmenlerin özlük hakları iyileştrilse buna lüzum kalmayabilirdi. Ki 2. Promosyonda alınan 400 denetmenin 376 sının başka kurumlara geçmesi bu ihtiyacın hasıl olmasının en büyük göstergesi..
-
Niye denetmenler müfettiş yapılmasın iki grup da aynı mevzuata hakim değil mi uygulamada
-
@RootofAllEvil mevzuata hakimse sorun yok zaten kardeşim. Kpss' den puanını alır. Kurum, mülakat derken müfettiş olur zaten.
-
.......
-
............
-
..........
-
.........
-
@hayalimsgk ilgili puan türlerinde ilk 100de olmak iyi olduğun anlamına gelmiyor. Üst kurul sınavlarına girmeye hak kazananların listesi açıklanıyor. Sınava girenlere bak, birde kazananlara bak. 90 üstü puan alan adamların yarısından fazlası sınav kazanamıyor. Sınav kazanırsan, seninle ön görüşme yapan üstad kaç sınav kazandın diye sorar, kpss puanını sormaz.
-
Tartışma çok gereksiz.İLanlar merkez taşra ayrımını bekliyo olabilir.Özellikle eğer denetmenler müfettiş yalılırsa eşer diğer talra denetmen uzmanların özlük hakkı değişir.Mali hizmetler örneği yds ordada 70 istiyo diğer merkez uzmankarala aynı giriş şartlarına sahip ama maaşı az.Bakın yine diyorum herkes maaş artışının peşinde.Denetmen adam nite müfettişlik istesinki kendisi alıyo 4000 tl mirettiş alıyo 5000 tl