SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
-
Arkadaşlar SGK Başbakanlıktan 2000 müfettiş kadrosu istedi şuan yazı Başbakanlığa gönderildi. Bunun %30 kurum içinden denetmenlerden alınacak. %70 ise dışardan.
Başkan zaten 2017 ikinci yarisinda osym ile anlasirlarsa test yapabileceğinin sinyalini vermişti.
Kurum dışından alınacak 1400 kisilik rakam heralde 2 veya 3 seferde alınır. 400 500 500 gibi olabilir. Basbakanlik izin verir kadro tahsis ederse inşallah gelecektir. Ingilizce konusunda bir malumatim yok. -
@atiba hadi bakalım inş kardeşim iş müfettişliği vs gelebilir mi onu da bekliyorum ben 1 senedir
-
2017 kpss ile bol alım yapılacak gibi her kurum açısından. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@atiba bugün o kadar çok ağladım ki denetmenlik elemesini bi türlü unutamıyorum.bunu görünce umut oldu teşekkürler .umarım daldan dala atlayan çok olmaz da işsiz kardeşlerime de sıra gelir.
-
NE yalan söyleyeyim hiç duymadım böyle bi haber. Ancak atibayı severim inşallah dogrudur.
-
@atiba Doğruluk payı nedir kardeşim. Malum önemli bir rakam ve hayalleri kanatlandıralım mı?
-
doğru mu bu
-
@joeblack16 Kardeşim doğruluk payı elbette var. Dediğim gibi yazı Başbakanlığa gönderildi nasip. Bana arkadaşımın dediğini söylüyorum güvendiğim bi insan olmasa yazmazdım inşallah izinde verilir.
-
Doğru olabilir sgk teftiş maliyenin yolundan giderse eğer 2013te maliye sadece 5000 vergi müfettişi almıştı test sınavıyla.Bekleyip görelim.Ama yinede zor
-
Çok Büyük Bir Rakam İnşallah Böyle Bir Alım Olur
-
Teftis kurulu başkanı 50 100 kisilik bi sayıdan bahsetmişti.2000 kisi çok geldi bana.2 yıldır uğraşıyorlar o kadar denetmen dahi alınamadı
-
selamun aleykum...hayırlı ramazanlar...sgk denetmenlik 2017 taban puan kaca duser*? tecrubeli arkadaslardan yorum bekliyorum....
-
Haber doğru face de çalışma sorunları grubuna adem kaya ustad yazdı .başbakanlıkta talep insallah fazlası çıkar ya bu kadar işsizliğe 2bin çare değil
-
200dür o sanırsın düz memur alıyor..
-
@ilanbekleyenadam He bizde 2000 yazdık işte milleti kandırmak olsun, gıcıklık olsun hey Allahım yarabbim ya.
-
Selamın Aleyküm. Haber doğru, ben vermek taraftarı değildim bu haberi çünkü işler tam olarak dışarıdan göründüğü gibi değil. Birleşme başlığında da dile getirdiğim gibi kurum içerde epey bir karışacak. Bir çok sebep var bunun için. Ancak şu alım şekli kimseyi memnun etmeyecek. Bakalım bekleyip görelim ama bunun da takılıp kalma ihtimali var diğer bir çok tasarı gibi daha evvel gönderilen. Süreci paylaşırız sizlerle inşallah.
-
@paretowilfredo kimseyi memnun etmeyecek ten kasıt ne kanka
-
Bir kaç küçük yorum yapayım duruma. Bu birleşme veya adı her ne ise hemhâl etme operasyonu korkarım Maliye'den daha beter olacak, daha kötü diş bileyecek meslek mensupları birbirine. O nedenle başka bir çözüm bulunmasından yanayım. Birleşilmemesi, böyle olmasından daha iyi. Tedirginlikle izliyorum süreci.
-
Kim birleşiyor ne oluyor bi tek ben mi yabancıyım konuya
-
@paretowilfredo Valla hocam ben çok vakıf değilim sadece arkadaşımdan aldigimi paylaştım elbet kesin birşey yok. Şu süreçte hiçbirşey kesin olmaz.
Ben biraz da şey için söylemek istedim 2 yıldır gerçekten alımlar çok olmadı bizlerde ders çalışmaktan yıprandık,yorulduk en azından bir heves bir umut herkes daha iyi hedefle ,azimle ders calisir,en büyük zararımız ders çalışmak olur