İzmir'de Büyük Deprem
-
İzmirde deprem. İzmir yaklaşık 30-40 saniye sallandı dostlar. Binalar beşik gibi sallandı. Çok kötüydü umarım kötü bir şey yoktur.
-
@Antimülakat Allah beterinden saklasın hocam geçmiş olsun
-
İstanbulda çok kötü sallandı
-
6.3 şiddetinde dostlar Allah korusun be. Merkezi Karaburun.
-
İstanbul'da millet sokağa çıktı hemen.O derece yüksek hissedildi.Hepimize geçmiş olsun.
-
Allah beterinden korusun,ben de İstanbul'dayım lakin depremi hissedemedim.İstanbulun hangi bölgelerinde yoğun hissedildi acaba
-
4.9 büyüklüğünde bir deprem daha olmuş heralde Allah korusun bir sıkıntı yok değil mi özellikle İzmir de ki arkadaşlar ?
-
Cok siddetli olmus.Çanakkale'de haftalarca suren deprem silsilesi yasamistik yakin zamanda.Fay son zamanlarda çok hareketli.Umarim daha buyugu olmaz
-
Allah büyüğünden, beterinden korusun.
Herkese geçmiş olsun daha dün Gölcük depremindeki sıkıntıları konuşmuştuk ailece. Allah o zamanları bir daha yaşatmasın. -
@sofuoglu hocam bahçelievler'de şiddetli hissedildi.Bu ilçeye göre tahmin yapabilirsin.
-
Ailem Manisa da çok şiddetli bir şekilde hissetmisler evdeki kapılar açılıp kapanmış ve 1 ay önceki depremden daha şiddetli olduğunu söylediler:( Ege Denizi merkez ve şiddeti 6.3 müş
-
Sekizinci katta oturunca depremi merkez üssünde yaşamış gibi sallandık. Siteye ambulans geldi galiba aşırı heyecanlanan birileri olmuş. Hisseden herkese geçmiş olsun
-
Arkadaşlar umarım büyük problemler yoktur, Alsancakta çatlayan binalar oldu, resmi kurum çalışanlarına izin verildi. Karşıyakada herkes sokakta. Depremin şiddeti kadar, uzun sürmesi de çok korkuttu. Neredeyse dakikayı buldu. Ardından tekrar sallanmalar oldu.
-
@Antimülakat
Köylerde hasar vardir diye dusunuyorum insallah daha büyügu olmaz -
@1903bjk kesin özellikle Çeşme de. Deprem Merkezi Karaburun, Çeşmeden sonra burun kısmında bulunur. Çok nüfuslu bir yer değil ama küçük sahil beldesi, orada neler oldu, genel olarak yazlık evler olsa da muhakkak birileri oradadir.
-
@Antimülakat
Evet biliyorum oralari.Daha sonra 4,9 siddetinde bi deprem daha olmus o da çok şiddetli.Haberlerde can kaybının olmadigi duyuruldu.Insallah bu kadarla kalir arkasi gelmez -
ben izmirdeyim fena sallandık.
-
@James-Buchanan hocam geçmiş olsun, bir sıkıntınız yoktur inşallah
-
@2525 yok hocam allaha şükür. birşey olmadı. çok sağol.