TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ygs-1 2017 Sıralamalar nasıl olur ?

YGS LYS
    5
    34
    5527
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • D
      deniz.sarier06 Son düzenleyen:

Evet mf4 siralamami 220k beklerken 260k gelmis 😭 Ygs 1 siralamam da diploma puaniyla hic cekilmemis ..Malesef alternatif bölümler arıyorum ve istatistik diye bir bölüm buldum hem de bilgisayarla haşır neşir bir bölüm.Mf1 sıralamam 258k hocam .Hacettepe ya da ankara gelme olasiligi varmi gazi istemiyorum cunku.Ya da bolum iyiyse izmirdeki universitelere gitmemi onerirmisiniz

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Agor
        Agor @deniz.sarier06 Son düzenleyen:

@deniz.sarier06 hocam sıralamanızın düşük gelmesi normal fen sınavı kısmen kolaymış diye duydum bu da etki etti muhtemelen. İstatistik konusuna gelince forumda istatistik mezunu oldukça kişi var bir başlık açıp bölüm hakkında fikir edin istersen, iş imkanları, nasıl bir bölüm gibi sorular sorabilirsin.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • D

Tesekkur ederim hocam nereye acacagim bu konuyu?

• D

Hocam açacağim yeri bulamadım.Peki siralama olarak neresi gelir sizce?Paun dusmesi olurmu bu sene

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Agor
              Agor @deniz.sarier06 Son düzenleyen:

@deniz.sarier06 puanlarda düşüş var ama asıl bakacağımız yer hepimizin bildiği gibi sıralamalar, başlığı bölümler veya kpss kısımlarından istediğin yere açabilirsin, sıralamalarda da düşüş yaşanacaktır aşağıdaki sıralamalarda.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

• D

Şöyle bir tercih listesi yaptım kendime ama olurmu bilmiyorum...
                1-) Hacettepe İstatistik Bölumu
                2-) Ankara İstatistik Bölumu
                3-) Gazi İstatistik Bolumu
                4-) Bilkent Bilgisayar Teknolojisi ve Bilisim Sistemleri 50Burslu
                5-)Ege İstatistik
                6-) Anadolu Üniversitesi İstatistik

Daha fazla tercih yapmayı düşünmüyorum zaten başka yazacagim bolum yok .Eskisehiri de cok fazla istemiyorum .Eger gazi olursa mükemmel olucak😊

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Antimülakat
                  Antimülakat @deniz.sarier06 Son düzenleyen:

@deniz.sarier06 ideal güzel liste olmuş hocam.

• D

Hocam sıralamayı malesef 3 e düşürdüm.Şehir dışına gitmek istemiyorum.Sadece Hacettepe Ankara Gazi İstatistik yazacağım.Gazi istatistik kesin gelir dermisinz ?

• Antimülakat

@deniz.sarier06 Ankara Hacettepe çok zor Gazi olma ihtimali yüksek ama kesindir demek için sıralama çok sınırda. Bu nedenle kesin demeyelim, araya daha kesin olacak bir kaç tercih sıkıştırman daha yararına olacaktı. Kırıkkale neden düşünmedin?

• D

Ankara içi olmazsa mezuna kalmayı düşünüyorum.Pek fazla istemiyorum ankara dışını.Gazi istatistik sıralama nasıl olurki bu sene acaba hocam

• Antimülakat

@deniz.sarier06 şöyle söyleyeyim, devlette atanma şansı düşük olan iibf bölümleri, istatistik, sosyoloji, felsefe, fen ve edebiyat fakülteleri gibi bölümlerin puanları yıldan yıla düşüyor. Çünkü bu bölümlerde okumak, gelecek kaygısını beraberinde getiriyor. Revaçta olan bölümler, sağlık fakültesi, mühendislik fakültesi, hukuk fakültesi, eğitim fakültesi bölümleri. Bunlar dışındakilerde puan ve sıralama düşüşü olacaktır. Bu nedenle Gazi geleceğini düşünüyorum, en kötü ihtimalle ek kontenjanlarda durumları yeniden değerlendirirsiniz.

• D

İnşallah hocam.Ben de farkettim çevremdeki istatistik mezunları zamanında konya selçuğa bile 50 bil sıralama ile zor girmiş.Şuan hepsiyle iş imkanı hakkında konuştuğum zaman herhangi bir durgunluk yok dedi.Devlette zaten heryer sıkıntılı atama konusunda.Ama özel bankalarda rahat iş bulursun dediler.Ondan dolayı yazayım dedim ben de hocam..

• E
                              evrengkmn Son düzenleyen:

Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü de okuyorum ben.

• E
                                evrengkmn Son düzenleyen:

Anlatan kılavuzlardan yardım alabilirsiniz.

• 1
                                • 2
                                • 2 / 2
                                • İlk ileti
                                  Son ileti