2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
yaşandı bitti saygısızca, herkesin hakkında hayırlısı olsun, devamı gelsin inşallah
-
P48 - 88.8 puan sıralama 506 benim de, beklediğimden iyi geldi puanlar herkese hayırlı olsun
-
.............
-
@kilici guy için felan ona mı bakıyoruz ?
-
Iktisatta hic bos birakmamistim 3 bosum gorunuyor baska boyle sikinti yasayan var mi
-
@gmsmustafa ben 9 boş bırakmıştım 11 gözküyor
-
puanlar düşük,sıralamalar idare eder. Genel olarak puanından memnun olan pek yok gibi zaten...
-
ARKADASLAR NEDEN BU KADAR AZ PUAN TURU VAR ? BILIYO MUSUNUZ ?
-
-
2016 kpss p35 puanım 84 başarı sıralamam 4000 di. kaymakamlığa çalıştım 67 aldım ve kpss'yi hiç bırakmadım denemelerde 30 lu sistemde istikrarlı bi şekilde 75-85 arası netler yaptım. Aynı zamanda guy kurum sınavını 84 puanla kazandım mülakatı bekliyorum. Ama bu sınavda 72 puan aldım sıralamam 15.000 de. diyecek bişey bulamıyorum. Emeğimin zerre karşılığını almadım.
-
P 48 4400 sıralama puanlar düşük ne işe yarar bu şimdi puan yada sıralama bişey anlamadım p 35 geçen yıl 83.5 bu sıralama civarındaydı aynı almışım demek mi oluyor
-
p42 p43 sgk için mi yani şimdi? sıralamalarım 1600.. Denetmenlik mülakatına sonunda girebilecek miyim çeko yapanlar değerlendirebilir mi?
-
Arkadaşlar iktisatta 3 soru iptal edilmiş ve değerlendirme dışı. Herkese boş olarak yansımış
-
@genclerbirlikli bi sacmalik var bu iste.. hayir isin kotu kismis dogrularimdi onlar
-
![0_1497631004254_Adsız.png](Yükleniyor 100%) nasıl sizce
-
Nasıl puanlar şimdi bunlar ya bir de p39 dan sonrasını yükleyemedim soran olursa p48 76.50 sıralama 8741 heralde sayıştay hayal olacak taban 80 ve üstü derlerse
-
@totti evet hocam sgk için
-
Bence sonuçlarda yanlışlık var. Kimle konuşsam hiç beklediği gibi değil
-
puanlar ilginç geldi
-
Son guy istanbul 76 puan p35 (2016 kpss) sıralaması kaçtı bilen var mı