2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@esot92 9500. sıralamaya doğru il tercihiyle guy gelmesi kuvvetle muhtemel. En son alımda bu sıralamada şu an mülakatlara kalanlar olmuştur zannediyorum. Dert etmeyin, çalışmaya devam.
-
@RootofAllEvil hocam üst kurulların İngilizce muhabbeti var malesef yoksa bu yıl hepsine puanım yeterdi
Nihai hedef şayıştay nasip olursa.
Vmy sonucunu bekliyorum SGK mülakatını geçtim çok şükür, Temmuz'da 8-9 SGK teftiş sınavım var. Artık KPSS benim için bitiyor gibi. Çalışırsam sadece Sayıştay için artık sizin nasıldı hocam. -
@friedman98 o kurum az alım yapıyor diye biliyorum belki şans olmaz ama p48 den guy mhuy sayıştay sınavlarına girersiniz belki
-
@2525 benim kamu puanlarım iyi geldi sadece 86.5-87 arası kdk 50 kişilik alım yapar ve 20 katını çağırırsa listede yer alırım p31-32 ile
p48 76.5 geldi sayıştay hayal oldu -
@RootofAllEvil 5 bin küsur hocam oda mhuy ve ilgoc inşallah gelir?
-
Arkadaslar bu mezun olunan bölüm bazlı alımdan kasıt nedir mesela il göç 500 kişi alacak 100 kamu mezunu 100 u ilişki. 100 iktisat falan diye mi ayrılacak veya guy ve diğerleri içşn nedir bu mevzu tam olrak
-
Gecen sene p113 puanım 82,52di 1666dayım p42 82,58 1716 hemen hemen aynı olmakla birlikte sanki biraz artışmış diğerleri sıralama olarak aynı gibi bence puanım düştü diye üzülmek yersiz sıralama geçen sene göre kıyaslamak daha doğru olur guy için 70 puanı geçen için her zaman Ümit vardır
-
@ff Yeter ki sizin dediğiniz gibi olsun ne dilerseniz dileyin o zaman işte benden. Ama çok haklısınız mesele ilk 500-1000 kişiyi almaksa direkt yazılı sınav yap teste ne gerek var da hayırlısı bakalım
-
@siyahbeyaz hocam il göç gibi kurumlar onu yapmaz ama her bölüm için ağırlıklı puan türlerinden 4-5 ini seçer öyle bir sınav gerçekleştirir. Ama Afad, Tika, Hazine gibi yerler ki bu sistemle sayıları da daha da artacak kurumlar dediğiniz gibi x puan türünden y sayıda kamu yönetimi mezunu için 4 katı mülakat şeklinde yapacaktır.
-
@Antimülakat
Yani seneye tekrar hazırlanmayım, öyle mi?Kurum sınavlarına mı asılayım? Kapsamlı şekilde hazırlanırsam İki sene içinde yerleşme ihtimalim var mı yani?
-
@OttomaN-EmpiRe @OttomaN-EmpiRe hocam önceden p30 dan alıyordu ben yine p 30dan olacağı kanaatindeyim , hukukçu alacaksa onlardan da farklı bir puan türü isteyebilir. Daha önce bu forumda biri paylaşmıştı sanırım orda üst düzey bir yetkiliye sorma şansı bulmuş. Sayının çok olmayacağını söylemiş sanırım eğitim süreçleri biraz zorlu geçmiş . Aslında kurumu arasak sağlıklı yanıt verirler mi bilmiyorum. Bende o sınavı bekliyorum bunlara el olarak kdgm insan hakları merkez göç bekliyorum . Hepimiz için hayırlısı olsun
-
O değil de p48 çok kıymete binecek bu yıl sayıştay başta olmak üzere maliye bakanlığı kadroları (guy mhuy vmy duy) il göç bddk murakıplık muhasebe standartları kurumu (muhasebe ağırlıklı p45-46 daha muhtemel)
Alayı p48 den alacak gibi geliyor ve sıralamada ilk 2000 de yer alanlar saydığım sınavların çoğuna girebilecek -
@Antimülakat baraj artı derken 80 üstü gibi mi? Yoksa katı şeklinde gibi ilk belirttiğiniz gibi mi
-
@Econumist işin içinde daha fazla aday daha fazla para söz konusu olacağı için p48 baraj 70 olacaktır. 20 katı veya 10 katı test< 4 katı mülo ve 2 katı referans pardon mülakat
-
@vural teşekkür ederim çok güzel moral oldu
-
@Antimülakat İşte şimdi Canımsınnn hocam!!! Rahatlıkla uyuyabilirim. Osym nin paraya ihtiyacı her zaman vardır inşallah bize de 84 küsür ile sayıştaya başvurmak nasip olur. İnsanın içini rahatlatacak, fikir alışverişinde bulunabilecek dostları olması ne güzel. Sağolun varolun hocam. Sağlıcakla kalın olur ya da olmaz ama umudum yoktu tekrardan umutlandık sayenizde hepinize teşekkürler
-
p48 82.3 mhuy duy vs gibi sınavlar için umut varmıdır arkadaşlar. vmy olmaz diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat hocam 60 kişi alsa 20 katı 1200 ,bnc ÖSYM yi kesmez bu rakam çok kişinin sınava girebileceği bi yol bulacaklardır bence sadece baraj gibi mesela 75-80 üstü gelsin örneğin
-
@Antimülakat anladım hocam ozmaan ilan larda bir takım sürprizler olabilir özellikle düşük puanlı lar için
-
@kzxp mhuy a falan girersin kanka benim sıralamam 4400 falan mhuy a ben de girerim gibi sen içerdesin raad ol