2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
-
@atiba Karikatürden sonra herkesi hunharca bi gülme krizi aldı sinirden bence. Herkes bi sustu
-
"Acı, zayıflık vücudu terk ederken hissedilen şeydir”! Böyle dermiş Amerikan donanması.
Tamam terk edecek ama, fakat, lakin, iyi kıvrandırıyor vicdansız
-
Ömrümüzü yedin ulan
Sevindir bari bizleri
Yenilmesin kimse ihtiraslarına
Mülakat sonuçları güldürsün hepimizi -
@paretowilfredo Ağlancak halimize gülüyoruz Ben bunu çok seviyorum ya bu adam birebir iibf liyi anlatıyor kpss süreci, ilan süreci, kurum sınavı süreci, mülakat süreci, atanma süreci, O adam biziz kardeşim
-
@atiba haklısın en verimli çağlarımızı bekleyerek harcıyoruz.
-
@atiba sesli güldüm
-
@paretowilfredo 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
Dostlar şunu da açın yan sekmeye sonra bu puan neydi falan olmasın üzmeyelim birbirimizi
http://forum.tercihiniyap.net/topic/607/ösym-nin-kpss-yeni-puan-sisteminin-ayrıntılı-analizi
Yazıdaki puanları tek tek linkledim dostlar. Puanlara tıkladığınızda önceden muadili olan puanda hangi alımın olduğunu puan ayrıntısını da görebileceksiniz. Daha ne yapayım ben sıra ÖSYM'de.
-
18.30 a son 3 dakika ha gayret ösym
-
@paretowilfredo Hocam bide sonuçlar açıklandığında tercihiniyap ın o güzel bildirim sesi gelse hepimize çok iyi olurdu
-
@kilici Zamanı var kardeşim. Yapamadığımızdan değil de Biraz daha zamana ihtiyaç var. O da olacak ama şimdilik ben arayayım hepinizi bildirimse konu çaldırıp kapatırım uyuyacak olan varsa
-
kızlar gelinlikleri hazırlasın
erkekler askerlik tecillerini bozsun
sonuçlar geliyor. -
@paretowilfredo Onu da yaparsanız adblock u kaldırırım chrome dan
-
@kilici İnsan söylerken bi yüzü kızarır di mi
-
arkadaşlar kpss 2017 açıklanmayacakmış. Atamalar bu yıl görücü usulü yapılacakmış.
-
@paretowilfredo Hocam gerçekten bırakın reklamlardan rahatsız olmayı bu site için her reklama tıklarım ama gerçekten diğer siteler için mecbur kalıyorum
-
@yapma-volkan Yapma Volkan. Oyuncu değiştirme hakkımız da kalmadı.
-
@kilici Takılıyorum kardeşim. Maksat hava yumuşasın. Yoksa volkan linç edilecek diye korkuyorum
-
@yapma-volkan etme volkan ,deme böyle volkan.
-
Telefonun şarjını bitirdik. Hala açıklanmadı