2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@oguzhan24 spk mulakatinda gorusuruz hocam o halde
Insallah alirlar da bu surecten cikariz bir an once -
SGK teftiş 2000lik kadroyu alırsa ve müfettişlik sınavını da ösymye yaptırırsa yüksek sayıda alım olacağını düşünüyorum..örneğin 200-300 kişilik bir alım için 10-20 katını sınava çağırır gibi geliyor..cünkü 50 kişilik 5 katın çağıracağı bi sınava osym yanaşmaz aday sayısı az diye yanlis mı düşünüyorum acaba..
-
@safiTÜRK69 tesekkurler hocam. Sgk teftis yuksek alim yapmasa bile sinavi osym ye yaptiracaklarsa ve o da belli bi katini cagiracagi icin gelir gibi dusunuyorum . Klasik olsa sinirda kalabilirdim dediğin gibi.
-
@ozgur85 senin yorumu okumadan ayni seyleri yazmışım hocam
-
@Mimar aynı anda yazdık
-
@Harun-Resid paylaştık hacı abi.sizin sonuçlar nasıl
-
p3 85 p48 ve p47 100 geldi benim
alandan toplamda 127.75 netim var
Allah puanların hayrını göstersin inşallah cümlemize -
arkadaşlar benimde p40=243 p41=512 p42=564 p43=895 sıralamam sgk sınavları ufukta bize de gözükmez mi?p40 sanırım işe yaramıyor yazılanlardan anladığım kadarıyla
-
@FreeBoY denetmenlik garanti bence, teftiş de yüksek ihtimal..
-
@adam-simith olabilir benziyor zaten aynı ağırlık
-
@Mimar sana birşey sorayım şuan sonuçlar açıklanana kadar özelde işe girsem sizce sıkıntı olur mu malum soruşturma vs devam ediyor ve hala mülakat sonuçları belli olmadı.
-
@oguzhan24 hocam işi olup da,hemde iyi bi iş, mülakati geçen arkadaslarim var . Bu yonden sıkıntı olacagini sanmiyorum.
-
@Oruçreis iyi maşallah Umarım paylaşan daha çok olur Benim sonuçlar da iyi şükür. Beklediğim gibi
-
@oguzhan24 hocam ben söyleyeyim bir de, sıkıntı olmaz aslında ama zaten işiniz olan biri olarak referanssız şekilde hiç istemediğiniz şekilde yedek kalabilirsiniz.
-
Bilgilisi olan kişi yada kişiler bakabilirmisiniz ... benim arkadaşım geçen yıl ki netlerinde yaklaşık 45-50 net artırmasına rağmen puanında sadece 6-7 puanlık artış olmuş .. böyle bi saçmalık olabilir mi .. olursa nedeni nedir ..
-
@arthur-smithes tebrik ederim hocam
-
@nitrogb eyvallah kardeşim sağolasın
-
@ozgur85 en fazla 5 katı olayi yonetmelikle belirlenmiş. yonetmelik degistirilmeden ne osym ne sgk teftiş bu sayiyi artiramaz!!!!
-
Arkadaşlar hangi kurum sınavlarına gidebilirim bu puanlarla
-
@varoufakis teftis baskanindedi osym ye yaptircas diye. Yonetmeligi de degistirecekler demek bu dostum.