2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@reagan p35 87 sıralama 1400lerde idi
-
Arkadaslar dpb ye verilen kadro belli. 2017 yili için 60bin kadro verildi kamuda. Buna öğretmen asker polis sağlıkci da dahil. Yüksek sayilarda alim olacagini düşünmüyorum.
-
@rapist sözleşmeli öğretmen ve sözleşmeli sağlıkçı dahil değil.
-
@rapist hocam uzman müfettiş denetmen alımları bu kadrolara dahil değil.. onlar herhangi bir sayıya bağlı olmadan kurum ihtiyacı kadar alıma çıkabiliyor
-
@Keymarsh o zaman yüksek alimlar olur mu diyorsunuz hocam. Birçok kurum ilana çıkabilir o zaman
-
@rapist yüksek olup olamayacağını bilemiyorum hocam.. zaten yüksek alım yapan bir SGK denetmenlik ile GUY var.. diğerleri de normal alım sayılarında gelir diye tahmin ediyorum..
-
p48 türkiye 3.sü netleri gygk 81net, alan 125,5 net yapmış
-
@gokhangermen kardeşim burda yüksekten kasıt sıralama olarak mı yoksa puan mı. Şöyle söyleyim benim p48 82 sıralama 3000 bu puan yüksek diyebilirmiyiz
-
Denetmenlik kac la kapatir
-
bu da böyle bi anımdır. sanırım özel sektöre girme vakti geldi sayılır
-
@Oruçreis maliye yi hangi kaynaklardan calistin kardes
-
arkadaşlar bu netlere göre bu puan çok değil mi kafam karıştı iktisat mı aldırdı bu puanı merakımdan soruyorum lütfen yanlış anlamayın.
-
@cag317 Dostum netine göre puanın normal , 85 almış gibi konuşmuşsun p48 için konuşuyorum tabi
-
haha yok ya gk gy filan yok gibi birşey ondan yazdım birde şimdi bu puanlardan hangisine bakcaz onuda bilmiyorum ben baya bir puan hesaplanmamış bende cumartesi sabah sınava gitmemiştim
-
-
@cag317 hocam işletmede 4 yanlış da 1 doğruyu götürmüş, işletme etkisi olanlar da yok, biliyorsunuz artık 1 net olmayana puan vermiyor ÖSYM
-
@cag317 aynen fazla gelmiş kardeşim osym ye söyle birazını geri alsınlar
-
@oguzidane guy için şans var hocam
-
@Lex-fori hahaha manyak mısın sen diye döverler hocam
-
@cag317 şaka bi yana iktisatın iyi gelmiş normal sıkıntı yok puanlarda kardeşim