2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@yapma-volkan Kaynak nedir hiç sanmıyorum 2018'de bekliyorum
-
@Priss Hocam bu sene guy gelir mi var mı gelişmeler
-
p48 i 75 in altında olup şimdilik sadece guya girebilecek arkadaşlar gib'i baskılayın alım sayısının 5 katını çağırıyor ya p48 den en yüksek puanlıdan sıralanmak üzere alım sayısının 5 katı sınava girebilir derse sınava giremeyebilirsiniz sıralamadan ötürü yani 2000 kişilik alımda 10000 kişi sınava girecek olması 75 puan altının hiç şansı yok demek
-
@RootofAllEvil İl bazında tercih kalktı mı? Merkezi sıralamaya göre mi alacak Guy
-
@Pigou33 kalkmadı il bazında tercih olayı da genel sıralamayı düşünürek yazdım
-
Bu arada haberiniz vardır sınav birincisi p34 ten 100 tam puan yapmış uluslar neti 35
-
Arkadaşlar geçen yıl P40 puanı 82.50 civarlarında olan arkadaşların sıralaması kaçtı acaba?
-
@RootofAllEvil Hocam 5 katını çağırırlarsa 2000 kişiyi tamamlayamazlar bence. 10 katı olur heralde değişirse sistem
-
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun.sonuçlarım
KPSS 39 81 puan
KPSS 40 79.57 puan
KPSS 41 78.33 puan
KPSS 42 74.77 puan
KPSS 43 73.76 puan
İşletme mezunuyum 10 yıldır banka memuruyum ( özel bir bankada)Sizce ben hangi ilanlara bakmam lazım
-
@RootofAllEvil hocam görsel olarak var mı elinizde? Bulabilirseniz çok sevinirim.
Sınav heyecanından patlamasaydım bi 35 de ben çıkaracaktım, kısmet değilmiş. :(( -
aslında çok kararsızım askerlik tecilim bitiyor kasımda askerim yüksek lisans yapmazsam sorum su p 48 79 puan aldım benim yerimde olsanız ne yapardınız?
-
@seyhan. puanın güzel heba etme. yapabiliosan ertelet bence.
-
@Kpss2014 p48 iniz kaç
-
P48 63 kardeşim
-
@Kpss2014 hocam guy için biraz sıkıntı olabilir diğer puan türlerinden hangi kurumlar ilana çıkar bilemem . inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
-
@Kpss2014 guy gelmez en az 70 puan olmalı p48
-
en fazla guy p48 için 11000 e sıra gelir.1500 lük alımda 5 katı falan en fazla 4000 kişi sapar.geri kalan puanlar çöp gerçekçi olalım arkadaşlar.
-
en iyi ihtimal aralıkta sınav.muhtemelen yine martı da bulabilir
-
@yapma-volkan ya arkadaş daha 2000 kişi tamamlanmadı şimdi den ortaya tarih ve sayı atmaya başladınız... bekleseydiniz biraz daha erken olmadı mı duyumlar..
-
hocam bu işler az çok bellidir.muhtemeln her seneki gibi en erken aralık olur.