2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@oguzidane sınav olursa eğer eylül ekim gibi ilan gelir hocam bunun için netleşir demiştim
-
@Baumol iş teftiş geçen sene almadı bu yıl alır heralde 100 kişi alır diye tahmin ediyorum ama sadece tahmin yanlış anlaşılmasın sakin o zaman da kesin gelir sıra 75 de de kesin gelir 50 de büyük ihtimal gelir tabi ama nasip genede. Bence gelir gelmez diye düşünmeye gerek yok hocam. Puanlar şükür güzel boşa gitmemesi için güzel çalışmaya devam etmek gerek o sınavlar olmasa bile başka yerlerde muhakkak ise yarar. iyi çalışmalar
-
@atiba usta çok güzel konuştun be. Eyvallah çok teşekkür ederim
-
arkadaşlar puanlarım bunlar bu sene açılacak Vmy Mhuy Defterdarlık MUY sınavlarına gierebilirmiyim sizce bu puanlarla
Teşekkür ederim şimdiden. -
@atiba niye atar yapiyosun mübarek gün millete kardes
-
@RootofAllEvil hocam nasıl yani 2bin kişilik guy alımında ilk 10bin sınav girecek diye ilanda mi yazicak anlamadim
-
@kilici normalde eylülde belli oluyo muydu yani geçen seneki istisnayı saymazsak
-
Millet puanlarıyla şov yapma peşinde gerek yok gençler. Tamam aldınız yüksek puan önemli olan kurum sınavları bu gözler ne puanlar gördü.
-
@Mimar Mübarek demişken Aklıma gelen:
https://www.youtube.com/watch?v=ot9V8B-6Pj4 -
@paca08 kardeşim beni de öyle görmüyorsundur umarım
-
@paretowilfredo hocam normal şartlar altında guy sınavı hangi aylar arasında belli oluyor aşağı yukarı eski zamanlara kıyasla bişey söyleyebilir misin? ona göre yolumu çizmeyi düşünüyorum işe girme veya girmeme konusunda.
-
@oguzidane kilici diye arkadaş eylül ekim dedi. şimdi inanmak istiyorum sanki bi iki kişinin daha evet eylül gibi demesi lazım tatmin olamiyorum(:
-
@fait-du-prince. Kardes puanlarin normal oyle aman aman degil ama guy ve defterdarlik uzman yrd sinavina buyuk ihtimal girersin ancak vmy ve muy sinavlari icin bir sey soylemek zor. Hepimiz bekleyip gorecegiz hangi puandan sinava cikacaklar
-
Silinmiştir
-
Arkadaşlar genel olarak şu noktanın göz ardı edildiğini gördüm ve hatırlatmak isterim; geçen yılın puanları sınavlarda esas alınmayacağı için tahmin ettiğimizden daha da fazla puanlar düşebilir. İlk 2000 içinde çoğu çalışan ve daha iyi yerlere gitmek isteyenler, ilk 10000 de hem sgk hem de guy u kazanıp bekleyenler var. Bir de sıralama-puan dengesi geçen yıllara göre puanın aleyhine değişmiş durumda, az puanla daha iyi siralamalar elde edilmiş bu sene. Sonuç olarak bu iki veriyi göz önüne aldığımızda kurum sınavı puanlarının tahmin ettiğimizden daha da çok düşmesi muhtemeldir.
-
Bu puanlarla nerelere başvurabilirim? GUY ihtimali nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim
-
@yetkili-AĞAbey diğer puan türleri için ne olabilir ihtimaller nedir sizce
-
@oguzidane iyi hocam geçen senenin 78 sine dek inşallah Guy gelir.Rahat olun.
-
@ank06 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba. Sınava ilk kez girdim.
P48 82.2 sıralaması 3020lerde.
P44 p45 1600lerde 82 83 puan.
P42 p43 76 puanlarda.
P19 p20 p21 p22 p23 80 81 puanlarda.
Ceko mezunuyum. Hangi kurumlar için şansım var yardımcı olabilir misiniz. Merkezde olmayacak gibi miArkadaslar bir yardımcı olabilir misiniz
-
@ank06 benmde 82.3 kardeşim. bizim merkez uzmanlıklar olmaz ama mhuy göç guy da şansımız oldugunu düşünüyorum.