2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@vlkrt hocam 4100 sıralamaya puanınız kaç geldi rica etsem söyleyebilir misin?
-
@sofuoglu p48 80.78 hocam
-
@vlkrt teşekkür ederim hocam
-
@odtüsbky Aynen öyle hocam aslında değişen birşey yok sadece eskiden nominal hesaplanıyordu sınava giren sayısı bu sene reel hesaplamışlar
-
Kamu ihale kurumu hakkında bilgisi olan var mi
-
arkadaşlar daha önce yapılan kurum sınavlarında ( vmy duy muy mhuy vb. ) sınava en son giren adayın sıralamasını öğrenebileceğimiz bir tablo ya da link var mı acaba? nereden öğrenebiliriz bunu.
-
@oguzidane Hocam eğer aralık gibi olursa sınav eylül ekimde ayrıntılar netleşir dedim. Şuan sınavın olup olmayacağı belirsiz olduğu için ben yönlendirmiş olmayayım. Şuan herşey belirsiz burada sınavla alakalı kesin ifadelerle konuşan boş insanlara aldırış etmeyin.
-
süreç geçen yıllar gibi işleyecekse ilk gelen ilan sgk denetmenliği sonra ilgöç sonra mali hizmetler olur.Guy defterdarlık ve muy bnce yine riskli ilanlar gelecektir ama geçen yıl neden bekletildiğine dair bi sebep yok bu nedenle bu sınavlar geç gelebilir.Tabi bunların hitap ettiği kitle çok olur.Kamu gözetimide ilan verir ama sayı az olduğu için bi iki kurumda yine alıma çıkar.Birde TRT gibi sürpriz alımlar olur.Bunların bitimiylede 2018 kpss süreci başlar.
-
yeni puan türlerinde vmy hangi puan türlerinden alacak şimdi? p48 garanti gibi geliyor. diğer 2 puan türü ne olacak?
sgk müfettişliği için de durum aynı gibi. bilgisi veya tahmini olan yazabilirse çok sevinirim.
-
Yani bir Allah kulu da bana cevap vermedi arkadaşlar.bi yorum yapın lütfen 5900 lerde sıralamam mhuy ve guy için umut var mıdır
-
@hebelebe alıma bağlı hocam gelebilir de gelmeyebilir de alınacak sayıya göre değişir
-
@hebelebe hocam bence umut vardır çünkü tek il tercih yapma şansın olduğu için girme şansın var rahat ol
-
@hebelebe guy için kesin gelir arkadaşlar saçma bir il tercihi yapılmazsa ilk 15 bin guy a girme şansı var ilk 10 bin garanti
-
Sistem değişirse ben de umutluyum guydan aslında.değişmezse kumar yine.
Asıl mhuyu merak ediyorum 250*20=5000 kişi çağıracak firesiz ilk5000 başvurursa bana gelmesi mümkünsüz tabi -
Mhuy için ilan beklentisi de çok yükseldi hadi bakalım
-
@hebelebe firesiz ilk 5000in başvurması mümkün değil. Bence size de gelebilir. İnşallah gelir.
-
@hebelebe ilk 5900ün içinde guy vmy sgkyi kazanan ve diğer a grubunda çalışan çok fazla kişi vardır..o yüzden ikisi de gelir bence..
-
@hebelebe fire her türlü olur dostum için rahat olsun.. en az 500 en çok 1000 bir fire olur.. ilk 5000 içinde atanmış en az 1000 kişi vardır... atanacak bi 500 kişi de olsa 1500 kişi en kötü ihtimalle
-
@hakankoray hadi bi cevap beyler..
-
@hakankoray hocam p18-23-28 puan türlerinden biri olucak muhtemelen