@paretowilfredo hocam burdan anladıgım geç başvuruyu yapacağımız 20 kasım günü yine aynı şekilde adliyeden evrak yollayabiliyoruz degil mi o gün içerisinde? kusura bakma panik yaptım da biraz teyit etmek için tekrar soruyorum.
çok teşekkür ederim.
@paretowilfredo hocam burdan anladıgım geç başvuruyu yapacağımız 20 kasım günü yine aynı şekilde adliyeden evrak yollayabiliyoruz degil mi o gün içerisinde? kusura bakma panik yaptım da biraz teyit etmek için tekrar soruyorum.
çok teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim.
arkadaşlar osym sınav takviminde geç başvuru olacağı yazıyor. peki geç başvuru için evrak gönderimi nasıl olacak? ayrı bir tarih belirlenecek mi? il dışında olduğumdan transkript vs alamadım. dolayısıyla başvuru yapamadım. geç başvurudan yararlanabilecek miyiz biz idari yargı adayları da?
Arkadaşlar muhasebede hesap makinesine izin veriliyor mu bir de kalemleri kendimiz getiriyoruz değil mi ?
bu sınavın sıralaması nasıl arkadaşlar?
hangi dersler cumartesi hangi dersler pazar bilen var mı daha önce giren arkadaşlardan?
@hakankoray hadi bi cevap beyler..
yeni puan türlerinde vmy hangi puan türlerinden alacak şimdi? p48 garanti gibi geliyor. diğer 2 puan türü ne olacak?
sgk müfettişliği için de durum aynı gibi. bilgisi veya tahmini olan yazabilirse çok sevinirim.
@Kingsman o meşhur iki kitabı yazar mısın hocam
arkadaşlar merhaba,
hangi gün hangi oturumun yapılacağı belli mi acaba? belli değilse daha önceki sınavlara giren arkadaşlar cumartesi hangi derslerden pazar hangi derslerden sınav yapılıyor? bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim.