2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Gkgy neden eskisine göre daha az etkili olacak onu anlayamadım
-
O ÖSYM'ye söyleyin, adam gibi açıklayacaksa açıklasın. Ee şimdi napcaz dedirtecek puanlarla gelecekse bana hiç gelmesin. Rica ediyorum biraz insan halinden anlasın.
Şimdiden teşekkürler.
-
@bengidönüş herseyin hayirlisini istemek gerek. Atanacagimiz puanlar alalim ins. Nasipte yoksa sen 100 alsan da olmaz.
-
Daha önce söyledim tekrar söylüyorum; diyeceğim özellikle %60lık puan türleri için geçerli, çok komik puanlarla çok güzel yerlere yerleşenler olacak inşallah yabancı dil de varsa.
Elimizden gelenin en iyisini yaptık, emek verdik her şeyden önce. Yarın sevinenler de olacak üzülenler de. Sevinenler rehavete kapılmasın çalışma daha yeni başlıyor. Üzülenler için de dünyanın sonu değil. Önemli olan hataların tespiti ve onlara yoğunlaşabilmek. Bu sene olmaz seneye olur. Evet gerçekten yorucu bir süreç ama hiçbir savaş kolay kazanılmaz, kazanılmadı.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Herkese başarılar.
-
@Econumist bende bu mantığı anlamış değilim gygk her zaman etkili oldu olmaya da devam edecek en etki etmeyen puan türünde %20 etkili. Kaldı ki bölüm ağırlıklı puan türlerinde %40 etkili hale geliyor. Daha azalmadı esasen daha da arttı.
-
Sinavim çok iyi geçmedi ama ancak kötü de değil diye düşünüyorum..Allah'a çok sukur hiç sıkıntım yok 0 puan bile alsam hayirlisi der yine açarım eskimiş defterimin yapraklarını.. .Çok çok rahatım çünkü Allah var. Ara ara söylüyorum rahat olun arkadaşlar stres yapmanın sorunun çözümüne etkisi yoktur,stres yapmanın faydası da yoktur..
-
Saat tahminlerini alalım yarın saat kaçta açıklanır sizce? Ben 16.13 diyorum
-
@RootofAllEvil 12.15-12.30 arası diyorum
-
bana erkenden açıklayacaklarmış gibi geliyor bu sefer. hatta şuan ösym sitesine girince ösym karşılama sitesi çıkıyor hani sonuçlar açıklandığında ösym anasayfa için tıklayınız, sonuçlar için tıklayınız der ya onun gibi
-
hakikaten sonuç açıkladırlar ama tus ve sts yeniden değerlendirme sonuçları
-
Gk gy 50 alan 50 kac gelir arkadaşlar
-
Ösym geçen sene açıklama saatiyle ilgili duyuru yapmıştı heralde bu sene de aynı şekilde olabilir.
-
Yaa o kadar igrenc heyecanliyim ki 1. Sinifa basladigim vakit sonifta tanisma sirasindaki heyecandan beter bisey . bu sinav sonucunu beklemek
-
Bekliyoruz bakalım
-
@RootofAllEvil Saat tahmini yapılacaksa bu konuda uzman olan @karakalpaklı yı göreve davet ediyorum
-
Twitter'dan @OSYMmobil hesabının bildirimlerini aktif hale getirin, Ösym siteye sonuç linki attığı zaman telefonunuza bildirim geliyor, birkaç dakika sonra da sonuçlar açıklanıyor. Sonucu hızlı öğrenme için de telefonunuza ösym mobil uygulamasını indirin boşu boşuna tc & şifre girmeyle uğraşmayın.
-
Saat 17.00dan sonra açıklanacak yaziyo ama sanki geçen sene de mi oyleydi
-
@slhylmz nerede yazıyor 17 den sonra açıklanacağı
-
@slhylmz yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl 16.30 dendi ve 16.30 civarında da açıklandı. Bu yıl da yine öyle olur. ÖSYM nin adetindendir belirli günlerde 16.30-17.00 civarı. Belirsiz günse ucu açık özellikle 23.00-24.00 arasını sever
-
Banko ; 16:32'de
Sürpriz ; 14:32'de
Plase ; yarın sahur vaktinde açıklanır.