KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
arkadaşlar puanım 77 bu puana bir şey gelir mi gelirse nereleri yazmalıyım şimdiden teşekkürler
-
@Antimülakat Hocam SGK ve Et Süt için nedersiniz gelme ihtimali nedir.Teşekkürler
-
@sel06im @Antimülakat hocam cevabınızı bekliyorum
-
@sel06im ikisi de gelebilir sgk daha yüksek ihtimal diyebilirim puan gayet iyi sgk için
-
KPSS 2017/1 İÇİN BÜTÜN İİBF KADROLARININ YER ALDIĞI TABLOMUZ VE ANALİZİMİZ.
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-2017-1-iibf-kadro-ve-kontenjanlari
-
@Antimülakat Teşekkürler
-
@Antimülakat hocam 2016/2 9 günde açıklanmış sanırım sizcede bu alım da ortalama aynı sürede mi açıklanır?
-
Hakimlik savcılık alımları da düşünülünce avukatlık taban puan tahminleriniz ne olur
-
@altanaka 82-82 olur bence
-
@kamucukız büyük ihtimalle öyle olur. Gerçi ösym son merkezi atama 2017/5'i biraz geciktirdi ama bunu fazla uzatmadan açıklar diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat hocam bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi puan 90,6 mke dhmi ve demir yolları için ankarayı sıralamak istiyorum. Maaş ve çalışma koşulları bakımından sıralama sizce nasıl olmalı? Bölüm sıralaması 15. Bu yerlern gelme ihtimali sizce nedir yardımcı olabilir misiniz
-
@altanaka 83-84 puanın ortalama branş sırası 1400-1700 arası ama bunun kaçı avukat belli değil
250 civarı kurum alımları oldu, 1400 avukat da hakimliği kazandı ancak bunların kaç tanesi KPSS y girdi ve 80 puan üstü aldı tabii belli değil. -
@Arf hocam en iyisi dhmi maaş ve kariyer açısından ama yoğun çalıştıklarını biliyorum, sonrası için tercihim mke olur en son ddy olur. Bu alımda dhmi alımı çok senin puanına dhmi gelmeyebilir ama ddy kesin olur, ingilizce varsa dhmi stajyer aim de olur.
-
@Antimülakat hocam seyahate ve arazide çalışmaya elverişli olmak şartı var bi kadroda. Sağlık raporu ile mi teyit edilir sizce?
-
@Antimülakat sağolun hocam ilk sıraya dhmi yazdım sadece kamu yönetiminden aldığı için bi ümit olur mu kamu yönetimi sıralaması 15 görünüyor
-
@altanaka başka fikir beyan edecek arkadaş yok mu
-
@Arf düşük olsa da ihtimal dahilinde hocam. Gk gy netleriniz nasıldı hocam?
-
@Antimülakat genel kültür 52 g.yetenek 43 gelmiş üstad
-
@Arf net mi bu? Doğru değil dimi ? 95 nete 90,6 biraz düşük geldi gözüme.
-
@Antimülakat KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu içinde söyledi:
@Arf net mi bu? Doğru değil dimi ? 95 nete 90,6 biraz düşük geldi gözüme.
2016 sınavında Gk'nın etkisi Gy'ye göre düşüktü o yüzden öyledir. Benim de mesela Gy 47.25 Gk 48 netti 91.19 gelmişti.