KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
Karaçoban belediyesi tahsildar olarak atandım yönetim bilişim sistemleri bölümünden çok şükür
-
57 ve 67 puan ile atananlar ve izmirde boş kontenjan olduğunu görüp kahroldum bir izmirli olarak. keşke tercih yapsaymışım
-
@busus hocam onlar iibf için değil 57,67 gibi puanlar
izmirde boş kalan kadroda da istenilen özellikler çok saçmaydı kimsenin dolduramaması çok normal
iibf 83 gördüm sanırım en düşük gözümden bişey kaçmadıysa -
@totti oh öyleyse iyi ozaman sevindim valla dünden beri üzülüyorum
-
Aciklandi
-
@busus hocam bazı tiraj ve tiklanma peşinde koşanlar yıllardır aynı saçma haberi yapıyor. 37 puanla, 48 puanla, 52 puanla atama yapıldı diye. Kurum şöyle bir şey belirlerse elbette atama olmaz: Resterayon bölümü mezunu, C seviye ingilizce, 5 yıllık deneyimi olan ve 30 yaşın altında. Böyle bir yere kimin gücü yeter, es kaza kpss ye girenlerin yeter. Yoksa normal şartlarda 82 puanların altını görmez iibf-hukuk-muhendislik ve istatistik.
-
@ErTuGS iyi gunler.ben de teiasa memur olarak atandim. Teslim edecegimiz belgeleri kurum kendisi mi haber verecek yoksa aramamiz gerekiyor mu. Bir bilginiz var mi
-
Atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Benim kuruma da 1 kişi atanmış sanırım forumdan mı bilmiyorum ama Tercih yapmamıştım ben puanları görmek için. @Antimülakat hocam size göre nasıl durum biraz fazla düştü sanki puanlar gibi geldi bana umutlarım arttı DHMİ için son atamaya kadar bekleme kararı aldım 86.58 puan ile
-
@Estevez hocam dhmi için beklenir mi beklenebilir ama gelmezse alternatiflere bakmak gerekir. İibf sıralamalarina bakıldığında durum biraz böyle olacağı tahmin ediliyordu. Özellikle maliye için ekstra bir düşüş oldu. 81'leri gören iibf bölümleri olacağa benziyor.
-
@Antimülakat hocam işte son atamada DHMİ ve Ankara da kit yazayım diyorum bölüm işletme güncel branş 574 hala bu atama sonrası güncellenmedi sonuçlara baktım da ağrı 0.15 le falan kaçmış yani Ankara olmasa da eğer 4001 değil de branşdan alırsa az biraz batı olur gibi geldi. bütün idealistik kayboldu zaten mülakatları gördükten sonra a grubu falan vazgeçtim sayılır.
-
@Estevez mantıklı. İdealler idealar gibi, ada ülkelerinde geçerli. Buralarda idealler iddialar kadar bile değerli değil. Kendi hayat çizgini devam ettirmek daha ideal. Doğru bir yol içerisindesin.
-
@Antimülakat kesinlikle ünvan falan geçtim. Herkesin dhmi ye girdikten sonra napcaksın uzmanlığı müfettişliği dediği bir ortamda. Kitte çalışırken sgk denetmen yard. veya mhuy guy kadar maaş aldığı ortamda sadece maaş odaklı düşünmek çok saçma geliyordu bana ama bu sınavlara mülakatlara falan girdikten sonra saçma gelmemeye başladı açıkçası ne acı ki.
-
@sa06 Hayırlı olsun. Duyuru yayınlarlar diye bekliyorum ama şimdilik bir şey yok.
-
@Estevez bu yol maalesef böyle bir yol, her tarafı çukur. Önemli olan bir çukurdan çıkıp biraz toparladığında yeniden aynı veya benzer çukurlara gömülmemekte. Birgün herkes anlıyor, bütün çukurlarin ve düzlüklerin aynı olduğunu.
-
Valla haklısın başkan ne diyeyim hakkımızda hayırlısı. Bu arada bu branş sıralamaları ne zaman güncellenir bir fikri olan var mı acaba?
-
@Estevez bir aya düzenlenir.
-
çok acil yardımcı olur musunuz? ben merkezi atamada mardin belediyesine atandım. bu sene öğretmenlik sınavına da girdim matematikçiyim. acaba evraklarımı verip güvenlik soruşturması devam ederken öğretmenliğe geçebilir miyim
-
@skahraman558 öğretmenliği kazanmadınız şuan sadece sınava girdiniz olaki bir öğretmen alımında mülakata gireceksiniz doğru mu anladım?yoksa şuan ikisini de kazanmış durumdamısınız?
-
@Antimülakat bazı il özel idareleri duyurular da paylaşmış da belgeleri bizi getirin diye uşak dan haberi olan var mı
-
@guyan-gelmiş ek atamayı diyorum hocam. sınırda kaçırdım ve ek atama olursa olma ihtimali yüksek diiye düşünüyorum. o yüzden bir de kyk ya başvurmuştum o da açıklanmadı henüz