KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
@kamucukız siyaset bilimi ve siyaset bilimi ve kamu yönetimini de dahil ettin mi???
-
@Antimülakat
4421 iktisat ve diğerleri için 422
4431 işletme ve diğerleri için 1018
4459 maliye 92
4429 çeko 60
4507 uli 307
4503 kamu 426
nitelik kodlarına göre hocam tek tek atananları çıkartarak baktım -
@totti teşekkür ederiz kardeşim. Baz puan olarak senin puanı kullanayim dediydim eyvallah sağolasın.
-
Arkadaşlar @totti arkadaşlarımızdan gelen cevap üzerine 2016 kpssp3 85,11 puan üzerinde kalan kişi sayıları nitelik kodlarina göre yazılmıştır
İşletme. 1.018 (4431 nitelik kodu)
Kamu Yönetimi. 426. (4503 nitelik kodu)
İktisat. 422. (4421 nitelik kodu)
Uluslararası İlişkiler. 307. (4507 nitelik kodu)
Maliye. 92. (4459 nitelik kodu)
Çeko. 60. (4429 nitelik kodu)
Ekonometri. 40. (4427 nitelik kodu) -
@Antimülakat KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu içinde söyledi:
@hevidar hocam o puanları 3. veya 4. atamada görecektir. 84 altı işletmede zor gibi bakalım, şu sonuçlansında. Yeniden değerlendirme yaparız.
Anladım hocam saolun galiba bu atama sonuçlarını görürsek biraz daha sağlıklı analiz yapabiliriz o zaman tekrar sizi rahatsız ederiz
-
@Antimülakat kamu yönetimi, siyaset bilimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi 3 bölüm birden bakınca sıralamam 445 oluyor hocam
-
@Antimülakat KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu içinde söyledi:
Arkadaşlar @totti arkadaşlarımızdan gelen cevap üzerine 2016 kpssp3 85,44 puan üzerinde kalan kişi sayıları nitelik kodlarina göre yazılmıştır
İşletme. 1.018 (4431 nitelik kodu)
Kamu Yönetimi. 426. (4503 nitelik kodu)
İktisat. 422. (4421 nitelik kodu)
Uluslararası İlişkiler. 307. (4507 nitelik kodu)
Maliye. 92. (4459 nitelik kodu)
Çeko. 60. (4429 nitelik kodu)
Ekonometri. 40. (4427 nitelik kodu)küçük bir düzeltme yapalım puan 85.11
-
@Antimülakat hocam bana da yardimci olur musunuz? Puanım 86.7 bölüm iktisat brans sırslamam 207 hocam. Evli oldugum icin tayin imkanı olan kurumları yazmak istiyorum. Sgk hariç hangi kurumları tavsiye edersiniz, yada benim puanıma nereler gelebilir hocam?
-
@yağmurzamanı 4001 kodu dışında iktisat kodu ile olan 4421 kodu ile yapılan atamalardan gelecekler vardır. Biz şurası kesin gelir demekten ziyade mevcut puana gelir veya gelmez mi konuşmaya dikkat ediyoruz. Sonuçta yüzlerce değişken arasından tam olarak hangi kurumun olup olmayacağını net söylemek gibi bir öngörüde bulunmak neredeyse imkansız.
-
@Antimülakat hocam lütfen bana da yardımcı olur musunuz? P3 puanım 86 bölümüm sosyal hizmet. 4001 kadrolarından tercihte bulunmam doğru olur mu yoksa bölümümle ilgili bir atama mı beklemeliyim?
-
@bluesea hocam sosyal hizmet bölümüne 4001 dışında yapılan atama sayısı sadece 2 kişi. Haliliye belediyesi, zeytinburnu belediyesi bunlar dışında alternatif olmadığı için mecbur 4001 kodu ile tercih yapacaksınız gibi duruyor. Ama gelir mi derseniz, zabıta memurluğu düşünmüyorsanız biraz zor görünüyor. Zabıta memurlukları hakkında yazımız gündeme getirmiştik.
-
nitelik kodları ile ilgili sorusu olan veya sorun yaşayan var mı arkadaşlar?
-
@burcuburcu 6225 olan kodlara onay vermiyor sistem nasıl düzeltilebilir @Antimülakat hocam bir bilginiz var mı
-
@bines meb onaylı bilgisayar sertifikası kodu mu hocam ?
-
@burcuburcu evet
-
@bines sertifikanız var mı?
-
@burcuburcu var ama zaten ünide enformatik dersi alanlar tercih yapabiliyor diye biliyorum
-
@Antimülakat hocam il özel idarelerinde tayin olur mu?
-
Arkadaslar is yogunlugundan dolayi ( isçilik yapiyorum şımarıklik olarak gorulmesin) hic ilgilenemiyorum, arastiramiyorum. P3 puanim 89.6 bölümüm siyaset bilimi ve uluslararasi iliskiler istedigim sehirler istanbul izmir adana ankara ( sirasiyla) yazabilecegim en iyi meslek hangisi sizce ( ozelden biri benim yerime tercih yapip atarsa kopyala yapistir yapacagim o derece kaderciyim aman kötü yonlendirmeyim diye dusunmeyin yani)
-
- Teiaş İstanbul avantajı 399'a tabisin ve maaşı 3200 civarı
- bayrampaşa,şişli zeytiburnu belediyeleri alım yapıyor ama 4001 ile o yüzden puanı yüksek kapatabilir(zeytiburnu sizin bölümden alıyor diğerlerine göre daha düşük kapatabilir) ama yine de tercih etmekten zarar gelmez ikametgahına göre sıralayabilirsin avantajı sosyal denge tazminatı olması maaşın normal memura göre 300-800 arası değişiklik gösterir.
3.Teiaş adana
ilk 5 tercih böyle olabilir bu sadece maaş ve rahatlık açısından sıralama ama belediyeler biraz süprize açık.
bunun haricinde sgk alım yapıyor istanbulun belli ilçelerine nispeten düşük kapatabilir ama iş yoğunluğu fazla tek avantajı ileride uzmanlık gelme ihtimali var.Ama ben memur kalıcam düzenim olsun maaş iyi olsun dersen teiaşı tek geçerim.
Ve en son belirteyim sadece yardımcı olmak amacıyla yazdım lütfen tercihlerinizi kendinizi dinleyerek yapın kendiniz için en iyisini yine kendiniz bilirsiniz.