KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
Arkadaşlar ortaögretim alanında memurluk sizce kacla kapatır.Fikri olan var mı?
-
@ErtuğrulBEY ortaöğretim yine 90 civarı kapatır
-
87 p3 ile 4001 şansım varmıdır hocam acaba
-
@burcuburcu hocam kardeşim için sordum.Puanı 95 sıralaması 200 lerde 15 -20 memur tek alıyor şansı düşük inşallah gelir.
-
Arkadaşlar net olarak 2017/1için bir yazı hazırlamayı düşünüyorum. Bazı puan ve siralamalar ihtiyacım var. Güncel sıralama p3 puan ve siralamalarinizi yazarsanız. Yazı daha güzel olacak.
-
@ErtuğrulBEY 95 puandan daha düşük atamalar oldu sanıyorum. Ehliyet falan gibi şartlar mı tutmadı ?
-
@Antimülakat bölüm maliye puan 82.99 siralama 319 atananlari cikarinca 287..
-
@jan bu alımda zor gibi ama tercihlerinize her yeri yazın yine tabi ki.
-
@burcuburcu tahmini kaca düser hocam gümrk ptt kyk falan aciklanrsa diger alimda gelme olasiligi nedir maliye olarak dsnrsek ilk atamada 85.8 kapattgini varsayarsak..
-
@jan onlar açıklansa çok düşer hocam ama zor gibi
-
@burcuburcu evet o şartlar .
-
Kolay gelsin benim birkaç sorum olacak yardımcı olan olursa sevinirim.
Ben üniversiteyi 2 yıllıktan 4 yıllığa tamamladım ve bu ay 4 yıllıktan mezun oldum.Geçen ay yapılan kpss lisans sınavına girdim alanların da hepsine girdim fakat ben en son yapılan eylül 2016 tarihindeki kpss önlisans sınavına da girmiştim.Şimdi sorum şu;soru 1- ben bu önümüzdeki günlerde yapılacak merkezi kpss atamasında önlisans puanımla tercihte bulunabilir miyim? Yoksa kpss lisans alan sınavına girdiğim için önlisans puanım yandı mı artık bir daha kullanamayacak mıyım?
soru 2 - eğer önlisans puan yandıysa lisans kpss puanı ile merkezi tercih yapabilir miyim? Çift yıllarda yapılır diye bişiler duydum doğrusu nedir bu işin?
Şu sorulara cevap verecek varsa şimdiden teşekkürler.
-
@burcuburcu bakalim maliyenn bu almda 84leri bulacagini tahmin ediyorum hakkimizda hayrlisi sizin bölüm neydi hocamm
-
@jan işletme
-
@wesleysneijder10
Cevap 1-Puanını kullanabilirsin,merkezi atamada tercih yapabilirsin,eğitim seviyesinin yükselmesi buna engel değil fakat mezun olduğun için artık önlisans sınavına giremezsin.
Cevap 2-Tek yıllar A grubu sınavıdır merkezi atamada kullanamazsın.Merkezi atamalarda sadece çift yıllarda alınan puanlar geçerlidir. -
-
Az durgun gibi bu başlık
-
@raskolnikov kadroludan sözleşmeye geçiş olmuyor hocam sanırım ya tercih yapmayacam ya da ölü tercih yapacam ama ptt mülakatımda iyi geçmemişti biraz kafam karışık açıkcası
-
@raskolnikov o konuda eksik bilgiler veriliyor. Ohal sürecinde usule uygun ve çekilme prosedürüne uygun istifa memuriyete dönüşe engel değildir. Ama istifa etmiş sayılma durumu vardır bir nevi idareyi yüzüstü bırakma bu durumda geri dönülemez.
-
@totti hocam ptt bayramdan sonra açıklanacak denildi. tercihler 3 temmuza kadar yapılabiliyor. mülakat sonucu 3 temmuzdan önce belli olursa bekleyip ona göre karar verebilirsiniz.