Tüm KPSS A Grubu Meslekleri Merkez/Taşra Ayrımı, Çalışma Yerleri ve Hakları(ANALİZ)
-
Dostlar Selamın Aleyküm.
Bildiğiniz gibi A Grubu çok sayıda meslek unvan ve her birine has özlük hakları ve çalışma koşulları söz konusu. Bu karmaşayı ortadan kaldırmak adına sizler için ayrıntılı bir Analiz Yazısı kaleme aldık. Bu yazıda bulacaklarınız;
A Grubu Meslekler nelerdir?
Hangi Kurumlarda Hangi unvanlar istihdam edilmektedir?
Hangi meslekler Merkez'dir, hangiler Taşra'dır?(Kurum kurum)
Mesleklerin çalışma yerleri nerelerdir?Tüm KPSS A grubu mesleklerini yazı içindeki unvan tanıtım yazılarında görebilirsiniz. Tablolarda size en çok lazım olacakları kullanmaya çalıştım. Tam listelere de bahsettiğim şekilde ulaşabilirsiniz.
Yazıya dair yorumlarınızı burada paylaşır katkılarınızı sunarsanız çok seviniriz.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
Buyrunuz;
-
Hocam tesekkurler. Elinize emeginize sağlık
-
@paretowilfredo hocam elinize sağlık. Benim ekstra sorum olacaktı. BDDK murakıplık ve SPK uzman yardımcılığı mesleklerini kıyaslarsanız sizce hangisi daha avantajlı ve bu avantajlar dezavantajlar nelerdir? BDDK temelde bankacılık üzerine bir kurum iken SPK tüm sektörlerde etkin ama pozisyon uzmanlık yani teftiş kurulu değil. Bu durumda sonraki yıllarda özel kurumlarda kariyer imkanı olarak hangisi ne gibi avantaj ve dezavantajlara sahip sizce. Çok soru sordum kusura bakmayın. Ekstra olarak kurumlarda sınav aşamasını geçtim ancak malum bekleme süresi uzun olduğu için öncesinde temmuz döneminde özel kurumsal banka vs gibi yerlerde işe başlasam sizce sıkıntı olur mu? BDDK da mülakatım olduğu için sonucu değiştirir ya da etkiler mi?
-
Insallah olur ne diyelim