2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@kilici beni bir öğrenci etiketleyip sayıştay guy ve dguy soru sormuştu burada. Ona cevap vermiştim. Hata etmişim demek ki bu acıdan düşünemedim. Demek ki iyilikten maraz doğuyormuş. Siliyorum hesabımı bu bana ders oldu. Sahte hesaplarla ortalıkta dolaşmak varken yanlış yapmışım.
-
@alican-dovletov
Beyefendiyle, bu platform üzerinden yaptığımız görüşme neticesinde tartışmayı tarafımca sonlandırmaktayım. Beyefendi de yaptığının hata olduğu düşüncesiyle hesabını sileceğini, silmesinin daha doğru olacağını belirtmiştir. Burada, şahsım adına, bu tartışma vesilesiyle kime rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Hiçbir zaman unutmayalım ki bizden başka bizi sırtlayacak kimse yok, yarın bir gün idari birimlerde yöneticilik yapacak olan bu yiğit arkadaşlar bilmelidir ki bizler bu zaman da o zaman da pazarlama konusu yapılacak kimseler olmayacağız. Haklarımızı her platformda, buradaki gibi özgürce savunabilmemiz umuduyla... -
@alican-dovletov sayın hocam sizin gibi kıymetli birinin bu tür bilgi paylaşımı amaçlı platformlarda olmasından daha doğal bir şey göremiyorum. Etiket veya imaj peşinde olsanız sosyal medyada etkileşim kasarsınız. Ben iyi niyetle burada olduğunuzu düşünüyorum umarım hesap silme fikriniz bir gün değişirç
-
Alican hocaya twitter'da muhasebe sorusu sormuştum. Gayette güzel cevap vermişti. Özel mesajım duruyor geçen seneden.
-
@muhalba
Sana bir film tavsiyesi vereyim Hocam: Cesur Yürek, bilirsin yüksek ihtimalle, Krallarla mücadele etmek kolaydır da kralcılara güç yettiremez insan...Seni elbette ki tanımam, doğrudur cevap da vermiştir Hoca, Allah bin kere razı olsun sana sağladığı katkıdan ötürü fakat benimkilere cevap vermedi, bu ne senin iddiana zeval getirir ne de benim iddiama değil mi? Eee iddiam da yalnızca buydu zaten. Bence senin bunu yazmadan evvel, içeriğinde emeğe saygı vurgusu yapılmış bir eleştiri yaptı diye paspas ithamında bulunulmuş, acıttı fiili yakıştırılmış, senin gibi öğrenci olan arkadaşını savunman gerekirdi de neyse demek ki meselen farklı... Ha ihtiyaç olduğundan da değil ha, yalnızca alıştığımız bu da bizim, ondan söyledik.
Ayrıca Hocam, konu kapanmış, söylenecekler söylenmiş, karşılıklı bazı donelere dayandırılarak fikirler paylaşılmış, amaçlar ortaya konmuş, Hoca, son iletimi beğenerek, ileti içeriğini tasdik ettiğine dair işaretini de vermiş, neye kaşırsın sen daha konuyu merak ettim cidden?
Neyse Hocam vardır bir bildiğin. Fakat kimsenin üzerinden prim yapılmamasi temennisiyle. Allah baht versin Hocam... -
Hukuk için kaynak tavsiyeniz var mı ?
-
Arkadaşlar merhaba.alana hazırlanmayı düşünüyorum ama cesaretim yok geç kaldın diyenler var.geçen sene alan için dersaneye gitmiştim hiç temelim yok değil sadece muhasebe biraz sıkıntılı.sizce iyi bir çalışma programıyla altından kalkabiliryim
-
@alpha hocam doğru kaynaklari bulabilirsen başarabilirsin ama doğru kaynak cok önemli.Gec kaldın diyenler alanı ya hic bilmiyolar yada bir rakip elemek istemişler.Ancak temelin varsa cok rahat yetişir.Guy bekleyen kişiler bile şuan dersi bıraktı.
-
Hocam dersaneyle temel atmıştım birazda olsa.tamamen yabancı değilim şükür. Kaynak elimde var ancak yeni araştırmalarda yapıyorum elbette.geç kaldın diyenler morelimi bozdular açıkçası.
A grubuna hazırlanmak zaten ciddi bir karar bide çevresel baskılarla anında motivasyon düşüklüğü oluyo malesefElimde iktisat dersane hocamın hazırlamış olduğu video notlar var gayet net ve akıcı.ordan çalışmak ve üzerine soru çözümüyle desteklemek yeterli olur mu.keza muhasebe içinde aynı şekilde.
Kamu mezunuyum hukuk derslerinin çoğunu gördüm.büyük sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum açıkçası -
@alpha hocam ben 35 yasindayim son iki yildir ugrasiyorum. Iyi okullarda okudum lakin pek hazirlanmadim halihazirda b kadro memur olunca daha onceleri. Su kadarini soyliyeyim. Hic bir zaman gec degil. Bu forumda yeni mezun olup ilk senesinde derece yapan cok arkadas var. Altyapiya bagli olmakla birlikte 6 ay ciddi hazirlikla belki sifirdan bile yapilabilir olmayacak sey degil hocam. Ama haftalik aylik tekrar yapabilmeniz cok onemli. Bunu yaptiginiz taktirde, ozellikle hukuk calisirken o an anlasiliyor ama sonra kafadan ucuyor. Bu konuda iktisat ve muhasebe, temeli oturtup kavrandiginda daha kalici ama hukuk pek oyle degil.gecmis yil sorularini da taramak cok onemli cunku belli konularda sorular hep donup dolasiyor. Ozgun soru da vakit varsa faydali olur. Ama gk gy ve hatta yds yi es gecmeyin bence. Cunku ben bu sene yuksek puanlarima ragmen yds 50 oldugu icin basvuramadigim sinavlar oldu. Surecler biraz uzun eskiye nazaran ama pes etmeyin. Inancinizi kaybetmeden calismak ve sadece calismak ama ici dolu calismak, formul bu hocam,gerisi geliyor bir sekilde...
-
Haklısınız hocam çalışmadan emek vermeden hiçbir şey olmuyo malesef.önerilerinizi dikkate alıcam.çok teşekkürler
Bismillah diyip başlıyorum o zaman
Allah utandırmaz inşallah.. -
Rica etsek bize p48 için ders ders kaynak önerir misiniz?
-
@alpha eger evde hazirlaniyorsaniz ve az bir temeliniz varsa cok rahat halledersin. ben gecen sene a kadronun kitaplariyla çalıştım ve gunluk yaklasik 8 saat calismayla on gunde bir konulari bitiriyordum. Son 2 ay çok duzensiz calistim ama yinede iyi bir puan aldim. Kisacasi daha cooook vakit var.
-
Evet hocam evdeyim.çalışmıyorumda.vaktim çokça var çok şükür
1 defa hazırlanmştım zaten ama okul vardı vakit ayıramıyodum.istediğim gibi olmadı.bu sefer inşallah tam anlamıyla kendimi vermek istiyorum bakalım -
Arkadaşlar murat hukuk yeni basım çıktımı bi bilginiz varmıdır?
-
@alpha
Hocam hukuk başlığı var bak. Oraya yaz istersen bu sorunu, bu başlıkta 2018 kpss ile ilgili bir şey var diye bakıyoruz biri yazınca. Başlığın ismine bakabildin mi? Sana zahmet. -
Kpss alan icin guncel not kitap pdf paylasimi yapan var mi?
-
Arkadaşlar hergün 7 saati aşkın ders çalışabilen var mı ? Merak ediyorum. Ben bir gün 7 saat çalışsam ertesi gün yıkılıyorum. Bunu süreklilik içinde her gün çalışabilen var mı ?
-
ilan gelene kadar 3-4 saat calissan yeter bence.
-
@baelish her gün 7 saat neye çalışıyorlar açıkçası ben anlamıyorum. Konular bitince kısa tekrar ve soru çözümü yeter. Önemli olan rutine bağlamak bence saatlerce çalışmaktansa. Ha yds gk gy de çalışıyorlarsa olabilir ama günde 7 saat normalde a grubu için çok abartı bence tabi kişinin kapasitesiyle de alakalı olabilir.