2017 kpss ile Olasi bir guy ilaninda kac bine kadar sans var
-
2016 kpss puani ile 3000 kisi gidecegini dusunursek olasi bir guy aliminda kac kisilik alimda kac bine kadar siralamada sans var...
-
Hiç belli olmuyo hocam bide şu var o gidecek 3000 kişinin hepsi 2017 KPSS de önümüzde olmayabilir yani sıralaması düşen falan vardır o yüzden ilanı beklemek ve beklerken dersi bırakmamak lazım bunu geçen alımda 78 le İstanbul yazmayıp sınava giremeyen biri olarak söylüyorum
-
14 mayısta yazılı sınavı yapılıp halen mülakat tarihleri belli olmayan 1750 kişilik alım tamamlansın hele olası 2000 kişilik bir alımda sıralama olarak 12-13 binlere kadar yeni guy sınavına girilebilecektir yalnız tek handikap tek bir şehir tercih etme hakkı ve bu da özellikle puan olarak 75-80 arasında kalanlar için büyük risk oluşturması tercih konusunda
-
@RootofAllEvil mayıs alımı da 2000 si hocam. Bide sizce 82,5 ile korkmadan tercih yapılır mı yoksa Bursa daki gibi bi rekor yine olur mu
-
@gonzaloluca 82,5 ile kesin gelir diyemem guy sınavları da öyle bir hal aldı ki 80 üstünü görmemesi gereken sınav manipülasyonlarla 82,5 lere kadar çıktı tercih aşamasında o yüzden manipülasyonlara aldanmadan kendi hür iradenizle tercih yapın
-
@RootofAllEvil hocam bu sene puanı 73 olanın sıralaması 13 bin lerde bence hatalı hesap yapılıyor bu senenin 75 i geçen senenin 80i gibi düşünülmelidir. Şahsi görüşüm bu sene 70 puan üstü herkesin guy da ümidi olabilir ...
-
@gonzaloluca bakinizz ben buna cok uygun bir örneğimm İstanbul icin guy mulakat bekliyorm puanim 84tu şimdi kpss siralama da 6 bin kisi geriye gitmis bulunuyorum hic belli olmuyor yani cekilecek kisi sayisi
-
@by123 evet herkes atanacak olan 2000 kişiyi sıralamada siliyor ancak sizin durumunuzda olanları gözardı ediyor. Bu yüzden daha temkinli olmak gerekir bence. Sizde umarım mülakatı geçersiniz ve sıralamanızın geri gitmesine üzülmezsiniz
-
@gonzaloluca 86 alan bir arkadsimda 4 bin fln geri geldi. Her ihtimali göz önünde bulundurup umudu asla birakmadan çalişmaya devam etmek gerekiyor. Tesekkur ederim hepimiz istedigimiz seyleri elde eder uzulmeyiz insallah.
-
Sinav sisteminin değişme ihtimalide düşünülmelidir mhuy daki gibi olursa sinava 5kati girse 2000 kisilik alimda 12.000ler rahat sinava girer. Sistem değişmeyip ayni kalirsa her sey olabilir 16.000 binler sinava girip 2000 dekiler giremeyebilir
-
2000 kişilik alımda 70 üstü herkesin şansı olur bu sene ve geçen sene gibi çok il açılırsa 71 72 ler bile sınava hak kazanabilir ama daha ilanın gelmesine en az 3 ay var. konu eksiği olan arkadaşlar konu eksiklerini tamamlasın ilandan sonra çalışmayı düşünmeyin zaman çok hızlı akıyor
-
@yetkili-AĞAbey hocam 3 aya ilan gelse iyi ben sürecin uzayacagini düşünüyorum.
-
@ErtuğrulBEY hocam pozirif bakmaya çalıştım inş. geçen sene gibi olmaz yıl bitmeden ilan gelir ve sınav yapılır..
-
ilk 20.000 bence puan olarak bakma geçen sene 76 puan bu sene 70 puan sıralama aynı eğer sistem değişir de 2000 kişilik bi alım yaparlarsa ve eğer 10 katı olursa 70 barajı koymazlarsa puan az daha düşebilir
-
@yetkili-AĞAbey inşallah kardeşim.
-
@hobbes hocam bu sistem değişmesi nedir açıklayabilir misiniz ?
-
@bad1905 gecen sene de söylentileri çıkmıştı hocam. Il seçimi olmadan alinacak sayisinin 5 kati yazili sinava girecek 2 kati mulakata kalacak bu sinavlarin ortalamasina gore il secimi yapılacak seklindeydi olur mu bilmiyorum gecen sene cok dillenmisti
-
@hobbes anladım hocam çok teşekkür ederim...
-
Normal bir sınav döneminde bu sistem ile 1.500 kişilik bir alımda 11-12 k, 2.000 kişilik bir alımda 14-15 k arasına kadar gelir. Tabi tek puan türü, tek il seçimi durumunda bunu söylüyorum.
-
@Antimülakat puan türü hakkında bi duyumunuz var mı hocam