Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
@Lex-fori eyvallah hocam saolasınız .
-
Arkadaşlar, İngilizce'den asgari kaç puan alınmalı konusunda net bir bilgi var mı? Sınavda kaç soru olduğuna dair bir bilgi?
Ona göre başvuru yapacağım...
-
Bilgisi olan yok mu?
-
@Lionsa en az soruların yarısı doğru olmalı kardeşim
-
-
bitirme belgesi dediği şey e devletten alınan mezun belgesi mi arkadaşlar? onu göndersek olur mu? ayrıca p48 83.3 puan 2300 deyim. gelir mi sizce?
-
@hahamas kardeşim 200 kişi sınava çağırılacak en fazla p48 300. sıraya kdr kayar bence. boşuna notere, postaya para verme bana kalırsa
-
@hahamas kardeşim vereceğin sadece kargo parası notere para falan verilmiyor sen arkadaşa bakma en fazla 300'e kadar sıral gelirmişmiş te böyle insanlara itibar etme
-
@iyilerindostu kardeş sen yenisin galiba en fazla 300'e kadar sıral geliri nereden cıkardın. Herkesin yıllardır beklediği ilan falan mı zannediyon napıyon anlamıyom ki bir çok kişi başvurmayacak zaten bayanları tercih etmedikleri gibi bir durum var ortada artı bu sene sadece 2017 puanı gecerli sen nasıl dersin adama en fazla 300'e kadar sıra gelir başvurma boşuna para verme diye!!
-
@Lex-fori teşekkürler hocam. bende umursamadım zaten pek.
-
@Lex-fori kardesim notere para verilmiyor diyorsun da yuksek ogrenim belgesinin asli veya tastikli sureti diyor aslini gonderme riskine girmeyecegimize gore tastiklemek noterde olmuyor mu ben mi yanlis biliyorum?Bana bu konuda yardimci olursan sevirim.
-
@Serkan01 ben sadece 'e devletten alınan mezun belgesini kabul ederler mi?' diye sordum. konu nerelere geldi
-
Arkadaşlar p48 80.78 sıralama 4146 başvurayım mı?
-
@hahamas bunun olmasi cok tahmin edilebilir bir durum kardes ben dahil herkesin merak ettigi bazi hususlar var,bir bilene sormak iyidir :)bu arada soruna cevap alabildin mi ?
-
@Serkan01 yok malesef cevap bulamadım.
-
@Lex-fori kardeşim yeni değilim eski hesabımı da sen gayet iyi tanırsın da neyse. 10 kişi alacak tek puan türü kullanılacak ve 20 katı yani ilk 200 kişi sınava girecek. yahu nsl gelsin 2300 e sıra snn aklın alıyo mu hangi hayal dünyasında yaşıyon. ayrıca boş bi meslek değil müfettiş yardımcılığı bu nsl talep olmasın
-
ben söyleyeceğimi söyledim vallahi paranıza acırdım da mantıklı düşünemeyen adamların dediklerine kanıyonuz o yüzden gidin başvurun hem diplomadan olun hem de paranızdan
-
valla arakadaşlar elinde tasdikli diploması olmayanlar için bir şey diyemem sonucta noterden 50-60 tl para verip onaylatmaları gerekecek ancak olanlar varsa verecekleri 10 tl kargo parası bence başvurmaya değer benim puanım 84.5 başvuracağım
-
@russellwestbrook Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı içinde söyledi:
sınav ilan tarihi itibariyle 29 yaşından gün almamak demek 12.07.1989 ve sonrası mı yoksa 12.07.1988 sonrası mı arkadaşlar bilen, kurumu arayıp soran biri açıklayabilir mi?
Dostum ben de nisan 89 dogumluyum eger sende eger. 89 12 temmuzdan oncesi dogumluysan 29 dan gun almis oluyoruz ben de cok dikkat etmemistim 29 yasini doldurmamis olmak gibi bir seydir diye sordun mu bu konuyu arayip bilgilendirirsen cok sevinirim
-
Güncelll