2016/1 merkezi alım taban puanları için linkler :)
-
@Phoenix Rica ederim çok teşekkürler.
-
Benim saygısızlık amacı yoktu ki bu tepki niye
-
@keynezyenciii Saygısızlık amacınız olmamış olabilir hocam. Ama saygısızlık olarak algılanmış olabilir. Burada da size bunu hatırlatıyorum.
-
endüstri mühendisliği ile ilgili taban puanlar, alımlar ile ilgili bilgi var mı.?
-
@infahem hocam onunla ilgili taban puan paylaşımlarında bulunduk diye hatırlıyorum, web sayfamızda taban puan bölümü var oradan ulaşabilirsiniz.
-
-
@Antimülakat teşekkürler. sitede yeniyim detaylı bakmadım.
-
@Antimülakat hocam @Aslıhan-Göğce 'nin bir sorusu vardı ilgilenirseniz çok sevinirim.
-
@Aslıhan-Göğce hanım kusura bakmayın sayfayı geçince görmedim, sağolsun @Phoenix kardeşim hatırlattı. P3 puanıniz merkezi alım için düşük, bir yer gelme ihtimali zor görünüyor.
Bu nedenle mülakatlı alımlara yönelmenizi tavsiye edelim. Ptt, kyk, msb ve süresi geçti ama Gümrük alımları mülakat ile alan yerler. Kyk'da puanlar illere göre değişmekle birlikte sizin puanınızla aynı puanda olup mülakata kalan bir çok arkadaşımız oldu ve atandılar. Burada önemli olan doğru ili bulmak yani düşük kapatacağını düşündüğünüz ili tercih etmek. Son KYK alımında kadınlarda Ankara ili 86 küsur puanda kaldı, bu nedenle hangi ili tercih ettiğiniz çok önemli.
Alımlar açıldıkça KPSS B grubunda bu durumu tekrar değerlendirelim.
-
@Antimülakat Çok teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için o zaman ara alımları takip edelim buradan şu an için bir tarih var mı gümrük muhafaza için başvurduk ama oda zor diyorlar.
-
@Aslıhan-Göğce mesleki olarak zor ama bayanlara özellikle iç bölgelerde çok zor ve yorucu işler yaptırılmıyor. Kapılarda durum nedir tam olarak bilemiyorum, bu nedenle şöyle bir zamanda muhafaza memuru da olmak gayet iyi bence. Min. 2800 TL aylık para geçer elinize, max 4.500 TL. Böyle bir zamanda mülakata kalırsanız, biraz düşük kalacak bir puanınız var ama elinizden geleni yapmalısınız.