AÇIK ÖĞRETİM
-
Merhaba arkadaşlar Lisans mezunuyum
ikinci Üniversite olarak açıköğretim 4yıllık bir bölüme başvuracağım.
Bu durumda ilerde KPSS sınavında İKİ lisans diplamam ile İKİ puan türü ile tercih yapabilir miyim? -
@gonca131 yaparsınız sorun olmaz.
-
ben bu açıköğretim işini anlayamadım ben 2014 mezunuyum açıköğretime başvurmak istesem sınava mı girmem gerekicek?
-
@busus eğer 4 yıllık bir bölüm mezunu iseniz 2.üniversite kapsamında herhangi bir açıköğretim programına kayıt yapabiliyorsunuz.
-
@busus http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/ burada var ama kayıt tarihlerinde gidip kaydınızı kişisel olarak yaptırıyorsunuz. Sınav yok
-
evet 4 yıllık mezunuyum hocam. teşekkürler
-
sadece bu üniversite yok bildiğim kadarıyla, Atatürk de var
-
@busus mesela ben açıktan tarım bölümünü okuyorum bitince ziraat mühendisliğine dgs ile geçmeyi düşünüyorum.Meslek veya para için değil tamamen toprak sevgimden:)
-
@aliveli önerdiğiniz 4 yıllık bir bölüm var mı acaba atanma anlamındada önü açık olan
-
@gonca131 hangi alandan?
-
@aliveli açık öğretim fakültesinden
Yani hangi alana yönelmemi tavsiye edersiniz açıköğretimden -
AÖF okuyacak olanlar iş imkanını artıracaklari alanlara yönelmeli. Örneğin, işletme okuyan iktisat yerine çeko okumalı veya sosyoloji. Kamu okuyan uluslararası yerine işletme okumalı veya şartlarını taşıdığı başka bir bölüm (Adalet gibi). Alternatif diyerek, dış ticaret okumak falan mantıklı değil, ataması olmayan bölümlere yönelmeyin.
-
Suan 4 yillik olarak sosyoloji 2 yillik olarak çocuk gelişimi atanma yönünde avantajli