4453 KODU
-
Arkadaşlar 4453 kodu olan muhasebe finans yönetimi lisans
mezumuyum bu bu bölğmden başka mezun var mı atamaları nasıl bir fikri olan varmı -
@gonca131 ataması çok büyük boyutlarda değil hocam. Bazı iibf bölümleri ile birlikte açılan kadrolar var. Kamuda iş imkanı çok fazla olduğu söylenemez.
-
@Antimülakat 78ile atama gördüm
-
@gonca131 Eğer Öğretmenlik Atamasını Diyorsanız Puanın Düşük Kapatma Sebebi İİbflilerin Şuan Öğretmen Atamalarında Önceliklerde 2.Sırada Olmasıdır , Atamalarda Sıra Ne Zaman İİbflilere Gelir O Da Bilinmiyor.
-
@gonca131 öğretmenlik değil de 2017/1 ise bu puanda kapatmadı hocam.
-
@Antimülakat 2017 /1 de 78 puan ile kapatmış Beşikdüzü Trabzon muhasebeci alımı
-
Benim bu kadroyla alakam yok ama bakıyım bi dedim kim doğru söylüyor 75.198 ile kapatmış..
-
@uzmanyrdd evet bende anlam veremedim ama öyle.
-
@gonca131 ben niye bulamıyorum net bölüm ismi ne ola ki?
-
@Antimülakat muhasebe ve Finansal Yönetim ve ya Muhasebe finans yönetimi
-
@gonca131 ekstradan verilen 11 kadro taban puanları epey değiştirmiş. 4453 nitelik kodu açılımında üç kod varmış: 3268 (Muhasebe), 3269 (Muhasebe Bilgi Sistemleri) ve 5123 (Muhasebe ve Finansal Yönetim / Muhasebe ve Finans Yönetimi). 4453 nitelik koduna özel olarak açılan 11 kadronun var olması çok şaşırtıcı. Umarım ilerleyen dönemlerde de devam eder. Bende özel olarak bu bölümü takip altına alıyorum.
-
@gonca131 bundan önceki iki kpss ataması olan 2016/2 ve 2016/1 atamasına da baktım. Bu bölüme özel kadro açılmamış. 4453 nitelik kodu ile ama onlarda da maliye bölümü mezunlarının başvuru yapabildiği bütün bölümlere başvuru yapabilme durumunun olması bu bölüm için oldukça avantajlı.
Kayseri Erciyes Üniversitesi ve Isparta S.D.Ü için açılan bu bölüm ilerde yaygınlaşabilir. İsmi ve ders içeriği itibariyle öyle duruyor.
-
@Antimülakat sizce seneye bu en az 80 puanla bu kadrodan atanma gibi bi şansım olabilir mi peki
-
@gonca131 yani dediğim gibi bundan önceki atamalarda özel olarak bu kod ile atama olmamış. Şayet bu kod ile atama olursa 80'lerin altına da düşer. Bunda neden tercih yapmadınız?
-
@Antimülakat çünkü bölümden yeni mezunum 2018 de ilk defa sınava gireceğim o yüzden daha öncesinde ortaöğretime girmiştim