iibf merkezi atama
-
@guyan-gelmiş bu soylediginiz rakamlar kyk icislerinde ptt de bahsedilenlerden yuksek hocam buralara girenler tekrar tercihte bulunmazmi
-
@guyan-gelmiş Teşekkür ederim
-
@keynezyenciii hocam galiba onla ilgili bir düzenleme yaptılar aynı puanı kullanamıyor ama tam bilmiyorum.
-
@guyan-gelmiş @Antimülakat hocam biliyormu acaba
-
Ama su da var ben memleketimde kyk ptt nufus vs de memur olsam disarda bir kurumda cakili kalmaktan daha iyi binlerce kez iyi hatta . Sonucta baska memlekette faturadir kiradir cektigin gurbetlikte cabasi aldigin uc bes yuz fazlaligin hayrini gormezsinki
-
@Antimülakat hocam sozlesmeli atananlar merkezi tercih edebiliyomu
-
Hocam benim bildiğim ve aslolan, bir kadroya sözleşmeli veya kadrolu açıktan atama sınavı ile atandığınızda merkezi yerleştirmede tercih hakkınız saklı kalır. Örneğin, açıktan atama ile gtb, kyk ve ptt'ye atandınız bu durum.sizin merkezi atama tercihinde bulunmaniza engel değil. Ancak sorun bundan sonra başlıyor, bu kurumlara atandıktan sonra merkezi yerleştirme ile başka bir kuruma atamaniz yapıldı diyelim.
Gtb sizi kadrolu aldığı için, başka bir kuruma b kadrodan geçmenize muvaffak vermez.
Kyk benim son dönemde duyduğum bunun önüne geçmek için, sözleşme maddesi olarak başka kuruma geçişi engelleyici bir şerh ekliyor, bu geçmenizi engeller mi? Bana sorarsanız engellemez. Ne demek yani, Sözleşmeliden kadrolu bir işe geçmemi sözleşme maddesi ile engelleyecekler, öyle bir dünya yok.
Ptt içinde maaşı yüksek olduğu için, sanırım geçiş olayını çoğu kişi pek düşünmez diye tahmin ediyorum.
-
@Antimülakat cok tsk ederim hocam ne guzel anlatmisiniz uzun uzun hakkinizi helal edin. Yani onlar tekrar tercih yapabilir ki coguda yapar zaten bence ilk atamanin bu kadar dusmeside cakili kadrolarin yogunlugundan oldu yuksek puanlilar pusuda galiba hayirlisi olsun Allah buyuk . Sizi cok yoruyorum ozur dilerim
-
Moralim bozukken bu basliga gelip rahatliyom
-
benim bölüm maliye puanım 81.78 son atamada olsa merkeziden şansım var mıdır ya bide ben sorim
-
Bu sıralamalar niye güncellenmiyor?
-
@kilincokan iibf merkezi atama içinde söyledi:
benim bölüm maliye puanım 81.78 son atamada olsa merkeziden şansım var mıdır ya bide ben sorim
Maliye bolumu bizlerden sansli 81 e sizin bolum duser ama ben bizim bolumlerden pek umutlu deilim @Antimülakat hocam daha iyi bilir tabi
-
@keynezyenciii bende aynı fikirdeyim bu puanları maliyede göreceğini düşünüyorum. Tabi sıralamalarda bir güncellensin daha doğru bir değerlendirme yaparız.
-
Bu ptt aliminin kasim atamasina etkisi nasil olur yada olurmu ??
-
İnşallah olur
-
@keynezyenciii elbette olur. Kendi yaşadığı ilde veya ilçede atananlar merkezi atama tercihlerinde kendi il ve ilçelerine ait kontenjan açılmaz ise tercih yapmazlar. Bu da puanı yüksek olanların ptt'ye atanarak merkezi atamadan vazgeçmeleri anlamına gelir.
-
@Antimülakat bu da bana atanma umudu olur ins hocam
-
@keynezyenciii senin buradan atanamayacağını düşünen arkadaş umarım bu atamayı da takip ediyordur, fazla uzun sürmeyeceğinin belirtisi bu ilanlar
-
@Antimülakat o da biliyor atanamayacagini yazmis bana sinifta afacan cocuklar atisirya oh ya atanamiycanya ins tek duam artik kitapkardan kurtulmak
-
@keynezyenciii bence güzel beslenme. Sonuçta kendin atanamayacaksan, diğerlerinin atanamayacak olmasını da görmem fena olmaz gibi düşünüyor sanırım. Arada yazsa ona da bir alternatif üretiriz