iibf merkezi atama
-
@Antimülakat :):) kismet diyorum artik
-
Uluslararası ilişkiler bölümü mezunuyum arkadaşlar 82.2'ye gelme ihtimali var mı merkezi atamada pttde çalışıyorum şu an gümrükten feragat verdim ne dersiniz tecrübeli arkadaşlar
-
Bu branş sıralamaları neden güncellenmiyor acaba?
-
2 ay olmuş hala güncellememişler
-
Belediyeler merkeziden çıkmış benim atabilme umudu suya düştü hoşgeldin 2018 KPSS
-
@keynezyenciii nasıl yani memur alınmıyordu epeydir ama en azından zabıta memuru alıyorlardı. Bu sayede puanlarda da düşme oluyordu, bu hiç hoş olmamış.
-
@antimülakat, içinde söyledi: iibf merkezi atama
@keynezyenciii nasıl yani memur alınmıyordu epeydir ama en azından zabıta memuru alıyorlardı. Bu sayede puanlarda da düşme oluyordu, bu hiç hoş olmamış.
Ne bilem öyle diyorlar anti belediyeler memur talebi vermeyecekms ne kadar doğru bilmiyorum benim işi binde bir ihtimal varsa bile sömürdü bu is
-
@keynezyenciii senin atandığını göreceğiz dediyse bol keseden atmadık Biraz daha sabır!
-
@antimülakat, içinde söyledi: iibf merkezi atama
@keynezyenciii senin atandığını göreceğiz dediyse bol keseden atmadık Biraz daha sabır!
İns ogunler gelir anti hocam dayanacak halim kalmadı ne zaman üzülsem beni mutlu ettin Allah seni cocuklarinla mutlu etsin inşallah
-
selam arkadaşlar uluslararası ilişkiler mezunuyum 85,9 puanım var 14 kasımda ki merkezi atamada memurluk gelme ihtimali var mı ? Gümrüğe yapacağım başvuruyu etkiler mi ?
-
@mermaiden gümrükte ne yazacaksiniz hocam herkes raportore yardiriyor sanki:D @Antimülakat hocam 82.4 ile raportör yazdım 83 ten aşağı düşmez ama bı ihtimali varmidir
-
memurluk tercih etmeyi düşünüyorum raportörde de kura usulü geçerli değil mi ?
-
@mermaiden bilmiyorum hocam hiç Mayıs memurluk mantıklı duruyor çünkü herkes taşra alımının 84 tek kapatmasından korkup raportörü yüklenme durumda
-
@keynezyenciii raportörlüktede kura var. Puan olarak ikisi yakın kapanacaktır ama raportörlük çakılı olduğu için biraz daha yüksek kalabilir.
-
@keynezyenciii nasıl yaa biraz ümidimiz vardı onu da elimizden alıyorlar. Zaten mulakatlardan bisey çıkacağı yok çakılı da olsa bi şekilde yerlesirim bi yerlere diye umut ediyordum.
-
@isltme_isltme, içinde söyledi: iibf merkezi atama
@keynezyenciii nasıl yaa biraz ümidimiz vardı onu da elimizden alıyorlar. Zaten mulakatlardan bisey çıkacağı yok çakılı da olsa bi şekilde yerlesirim bi yerlere diye umut ediyordum.
Puan kaç hocam
-
@keynezyenciii puan 83.9 hocam
-
@isltme_isltme kaygilanma o zaman
-
@keynezyenciii sağolun hocam. Burda insallah atandik diye paylaşımlar da yaparız.
-
@isltme_isltme, içinde söyledi: iibf merkezi atama
@keynezyenciii sağolun hocam. Burda insallah atandik diye paylaşımlar da yaparız.
Sizin o günler çok yakın beni bilmem de