TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gazi Maliye Yüksek Lisans

YÜKSEK LİSANS
    8
    14
    3905
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • V
      varoufakis 2018 kpss Yasaklı Son düzenleyen:

Giriş sınavinda sorulan sorularla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • W
        Wolf_ @varoufakis Son düzenleyen:

@varoufakis klasik oluyor bildiğim kadarıyla ve kpss den daha ağır geliyor soruları.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • Antimülakat
          Antimülakat Son düzenleyen:

Gazi mezunuyum gazi siyaset ve sosyal bilimler yl sınavına girdim ve kazandım. Direk bölümdeki hocaların lisans sınavlarında sorabilecekleri soru tipleri geldi. Her okul böyle yapıyor, kendi öğrencileri kazanması için.

• W
            Wolf_ Son düzenleyen:

hocam bu arada hazırlanacaksanız gazi maliye hocalarının yazdığı maliye ders notları var onu edinebilirsiniz. Klasik sınavlar için gayet uygundur

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              maricinal Son düzenleyen:

gazide mülakatta 40 taban puan uygulaması var . geçen sene 3 hoca toplamda 39 puan verdikleri için sıralamaya girdiğim halde kazanamamıştım . sınav öncesi gazi iibf ye gidin maliye bölümüne çıkıp en kötü
              oradaki asistanlarla konuşun size nasıl çalışmanız gerektiği konusunda fikir verirler

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • V
                varoufakis 2018 kpss Yasaklı @Wolf_ Son düzenleyen:

@Wolf_ gazi Ceko da okumuştum o zaman almıştım kitabı ama yerel yönetim maliyesi gibi dersleri sorarlarsa diye korkuyorum.2 kez cekodan girdim hiç çalışma ekonomisi sorusu yoktu çalışma psikolojisi vardı.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • Antimülakat
                  Antimülakat @varoufakis Son düzenleyen:

@varoufakis soruları hazırlayan hocalara bağlı sorular. Bunlar önceden belli oluyor ve sorular buna göre hazırlanıyor.

• M
                    maliyefs Son düzenleyen:

Geçen sene maliye Tezli yüksek lisanstan sınava girdim ve kazandım şuan devam ediyorum. Maliye bölümünde mülakat yapılmadı 3 soruluk klasik sınav yapıldı. Gazi mezunu değilim. Sınavda bildiğiniz ne varsa yazın hakkınızda hayırlısıysa olur inşallah.

• menkul_kiymet
                      menkul_kiymet Son düzenleyen:

Gazi maliye mezunu olduğum halde sınavdan komik bir not verdiler, torpiliniz yoksa uğraşmayın

Eşek derviş olmaz, odun çekmekle tekkeye. Deve hacı olmaz, gidip gelmekle Mekke'ye..

• V
                        varoufakis 2018 kpss Yasaklı Son düzenleyen:

Bu yıl YDS istemeye karar vermişler

• M
                          maliyefs Son düzenleyen:

Arkadaşlar geçen sene maliye bölümünde ben en ufak torpil, düşük puan verme, mülakat vs. görmedim. Sınava gitmemezlik yapmayın sakın. Puanlarınız yeterliyse girin derim. Bizzat girmiş ve kazanmış biri olarak söylüyorum geçen sene hem Marmarada hem Gazide şansımı denedim. Marmara'da sınav artı mülakat ile elediler. Ancak Gazi'de sadece sınav yaptılar. Gazi mezunu değilim, Gazide tanıdığım kimse yok, Gazi üniversitesine ilk defa geçen sene gittim. Hakkaniyetsiz bir durum görmedim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                          • Antimülakat
                            Antimülakat Son düzenleyen:

Gazide torpil dönme olayı doğru değil arkadaşlar. Sınavda ne yazarsanız onu alırsınız. Üç soru soruldu aldığım puanlar 80-60-16 gibi birşey bunların ortalaması yazıyor. Torpil dönme olayı yok, protokol ile gelenlere açılan kadrolar var, normal girenlerin önüne geçmiyorlar.

• D
                              Dellafeu Son düzenleyen:

arkadaşlar maliye yüksek lisans için Nurettin bilici'nin Tvs ve Vergi hukuku faydalı olur mu sizce? maliye bölümü okumadığım için yl sınav soruları nasıl olur hiç bir fikrim yok.

İnsan büyür beşikte, mezarda yatmak için..
                              Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için..

• S
                                squirrel Son düzenleyen:

arkadaşlar gazide bütün bölümlerde sınav yazılı mı oluyor iktisatta test oluyormuş gibi birşey duymuştum bu sene nasıl olacak bilgisi olan var mı acaba ?

• 1 / 1
                                • İlk ileti
                                  Son ileti