Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
Sınava katılım cok degildi heralde.Bazı yüksek puanlı arkadaşlarmz gelmemişti sanırım forumda felande hiç tartşlmadığı için veya sınava girenler bu sayfayı takip etmiyor olabilir.bir öngörüde bulunamıyorum 100 soru vardi 30 iktisat 30 maliye 25 hukuk 15 muhasbe.ingilizce sormamslar soruları gaziantep üniverstesi kpss formatında hazırlamış
-
Bunlar başka belediye müfettiş yardımcılığı sınavlariına girecek arkadaşlara belki bir fikir verir
-
@bcd sanırım sadece Gaziantep ve çevre illerdekiler katıldı sınava onun etkisi olabilir.
-
@bcd kac kisi katıldı hocam sizce
-
Muhasebe sorularını hatırlayan var mı
-
@mimar bence en az 60 kişi
-
@hayde35 kdv, fifo,lifo, mali tablo analizi, verilen kayit hangisidir, amortisman
-
@mimar verilen kayıt sorusu alacak senedi tahsili imiş cevap. A şıkkı idi. 2008 çıkmış sorusuymuş çalışmadan girmenin verdiği talihsizlik ile yanlış yaptım sağlık olsun. Bi de amortisman sorusunun cevabı 400 imiş
-
@mimar kvyk 1500 ticari alacaklar 3950 idi sanki
-
@hayde35 ben tahsili yaptim zaten hocam. Benim yanlisim da şu geri zekali grubal loyd endeksino hesapladim 1 den cikarmayi unuttum.
-
@mimar fifo ile lifo nun cevabını hatırlıyor musunuz
-
-
@mimar wagner değil mi o
-
-
@hayde35 eagner yaotim da e sikki dusundurdu biraz beni
-
@mimar 143 bini hatırlıyorum da ötekini hatırlamıyorum
-
@mimar wagner hocam sıkıntı yok
-
Maliye soruları çerez gibiydi desem kızmazsınız değil mi
-
@mimar vagnerdr hocam
-
@hayde35 ben su iktisattaki genisleme doneminde hangisi yanlistir dedigi sorudan emin değilim. Tahvil arzi artar ve azalir, tahvil fiyati artar ve azalir , faiz orani artar vardi siklarda. Faiz orani genisleme donemindr azalmaz heralde diye düşündüm siz ne yaptınız nu soruyu açıklayabilecek var mi . Genisleme doneminde bolluk oldugundan tahvil arzi artar ve tahvil fiyati duser tamam buraya kadar ama sonrasni yorumlayamadim fiyat ve talep niye artiyo tabi oyle ise