Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
Turnenin olmaması ve bakanlik ve büyük kurumların teftiş birimlerine göre yoğun kalabalık olmaması taşra uzmanlıklarından yetki ve özlük hakları bakımından iyi olması Türkiyede yerel yönetimlerin son zamanlarda aktif olup önemli uzerinde durulan bir alan olması bu mesleğin artı özellikleridir diyebiliriz öyleyse. saolun hocam
-
İngilizce istediginden dolayi sinavda basvurmayan yuksek puanlilar olacaktir
-
@zenginmemur ingilizceyi kafanıza takmayın, hesaplamaya katılmıyor. ben 11 almıştım ingilizceden mesela sadece 4 ana ders ortalaması önemli.
-
@kombassankoma nasil yani ingilizcenin hic mi onemi yok
-
@zenginmemur hiçbir önemi yok. yazılı ve sözlü ortalamalar eşit olursa yazlı puanı yüksek olan kazanır. yazılı puanları da eşit olursa o zaman o ingilizce notuna bakılır.
-
@kombassankoma tamam ilani simdi okudum ingilizce onemsizmis
-
@kombassankoma vm ler eğer başarılıysa özel sektörde yollarına devam ederler. Geçici görev anlamında değil eğitim anlamında yurt dışına gitmek önemli.
-
@burcuburcu özel sektörü yükselme olarak düşünmemiştim doğal olarak ki yükselme de değil zaten o durum, özel sektör ayağı çok kuvvetli meslek o ayrı. bende bu yüzden burayı bırakıp dış denetim yapabilen bir yerde olmak istedim açıkçası.
-
@kombassankoma üniversite ten onaylı diploma aslı gibidir onaylı kabul edilmez mi illa teftiş kurulu mu onaylanacak.. ilanda aslı fotokopisi veya teftiş kurulunca onaylı örneği diyo aslını mi gondereceZ yani nasıl olacak hocam
-
antep sgk kazandık çok şükür göreve başlamadan ilan geldi.ben başvurmayı düşünüyorum
-
Sıkı durun BONBA soruyu soruyorum; başvuru sonrası top 80'e giremezsem belgelerimi geri alabilir miyim?
-
Insanlar aç ya aç. İşi olan da basvuruyor olmayan da. Bu işi olan arkadaslara tum kadrolari versek yine daha yok mu diyecekler .
-
sıralamam 139 ama çok tereddütteyim hem 16 saat yol var sadece gidiş için hem de sınavdan önce gidip sınava giriş belgesini alacakmışız ve bunların hepsi sadece 4 kişilik alım için
-
@Mimar ....
-
arkadaşlar başvuranlar uzun süreli bakmasın birkaç arkadaşımla konuştum ülkemizde bir belediyenin diğerine personel sürüp personelin muhatap bulamadığı bir sürü olay var dedi. Yani belediye başkanının iki dudağının arasında kaderiniz.
-
@kombassankoma hocam p48 puanım 85 basvurmayı dusunuyorum. Fakat sınav sobrası mulakatta kendı sehırlerınde kendı ınsanlarını alır beledıyeler denılıyor. kısacası torpılsız ımkansız denıyor. bu konuda fıkrınızz nedır? ayrıca ıngılızcemde sıfıra yakın bır negatıf gozuken de bu. denemeye degermı sızce
-
yahu yanlış bilgi vermeyin ne sürülmesi, müfettişten bahsediyoruz. o belediyede belediye başkanı gider müfettiş kalır. belediye personeli diye bakmayın müfettişliğe, uzun süreli olmaz falan da düşünmeyin kesinlikle yok öyle bir şey. düz memur personelle karıştırmışlar herhalde müfettişi. nerede çalıştıracan müfettişi teftiş kurulu dışında, nereye sürüyor yahu, aman diyim dikkate almayın böyle duyumları, bizzat büyükşehir belediye müfettişi olarak ve diğer teftiş kurullarını da bilerek bunları söylüyorum.
@ekonomist46 öyle bir ihtimal var maalesef ama genelde sınav başarısına yakın mülakat puanı veriyorlar. son yapılan zeytinburnu belediye müfettişliği mülakatında da aynısı oldu mesela. benim yerleştiğim kurumda 3 kişi mülakata kalmıştık üçümüz de aynı şehirdendik o yüzden bizzat yaşadığım bir örnek veremeyecem. belgeler elden teslim ise o ilde yaşayanların şansı daha yüksek oluyor yalnız, başvuru sayısı çok olmuyor o yüzden böyle bir kanı oluşmuş olabilir. ingilizce problem değil, ordan aldığınız puan dikkate alınmıyor.
-
@kombassankoma hocam pekı
bıngolden gelecegım ben sınava basvurmaya deger mı sızce evrakları teslım etme elden olunca baya ugrastrcak benı cunku -
başvuracak arkadaşlar küsurat ile puanlarınızı yazabilir misiniz
-
..............