Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
40 kişi mülakata kalmış sayı çok fazla
-
Sınavın pekte bir anlamı kalmamış zaten 20 kişi girmemiş
-
Mülakat ne zaman olur tahminen
-
@hayde35 evet hocam ya siz
-
@bcd 37 olmasi gerek hocam yine de fazla siz de var misiniz
-
@shady içerdeyiz hocam çok şükür
-
@hayde35 hayirli olsun o kadar masraftan sonra kazanamasak kotü olurdu
-
Bende varım ama yazılı sınava girmemişizde direk mülakatmış gibi
-
@hayde35 mülakat sorusturmadan sonraymis. Eve tarih ve saat bildiren tebligat yapilcakmis. Bi de soyle diyo guvenlik sorusturmasina göre mulakata cagirilacakmis. Yani olumsuz olani mukakata almiycaklar mi o zaman mevzuata aykiri olmaz mi
-
@shady bu soruşturma bildiğimiz güvenlik sorusturması mı hocam.oyleyse mülakat baya geç olur
-
@bcd aynen 2 ay benim tahminim
-
@shady hayırlısı. Nasıl olsa bekleyecez mülakattan sonra işe başlama erken olacaksa sorun yok daha iyi olur girecek arkadaşlar için
-
-
@bcd bu A grubu insanin ömründen ömür çalıyor malesef
-
liste nerde acaba
-
@gossennn buyuksehirin sitesinde var hocam
-
benim muhasebe yüzünden olmadı ama daha iyi bekliyodum muhasebeden.hatırladığınız emin olduğunuz cevaplar var mı muhasebeden
-
@shady teşekkürler
-
Dostlar merhaba foruma yeni üye oldum sınav sonucu ile ilgili sizi bilgilendirmek istiyorum.
Ben ve benimle beraber bir arkadaş sınav sonucuna itirazda bulundu. Arkadaşın sonucundaki hata hoca tarafından farkedildi ancak şu an benim sonucumda bir yanlış var mı yok mu bana cevap verilmedi.
(Bana söylenen şu: sınav sonuçları ile ilgili hatalar tespit ettik hiçbir şekilde mağdur olmayacaksınız gerekirse sınavı tekrar ederiz sizi mağdur etmeyiz.)Velhasıl kelam şu an belediyenin sitesinden sınav sonuçları geri çekildi ve cuma günü açıklanacağı söylendi. Eğer sonuç ile ilgili bir memnuniyetsizliginiz varsa sınav sonucuna cuma günü sonuna kadar itirazda bulunabilirsiniz.
Hayırlı günler.
-
Koskoca sinav iptal edilecek oyle mi hic sanmiyorum. Hatali sorular olduguni biliyolar mi bunlar iptal edilecek mi .? Hatali sorular iptal edilir sonuclar yeniden hesaplanir bence . Neden yeniden sinav yapılsın ? Siz ve arkadasiniz neye itiraz ettiniz hangi sorulara acaba