Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
Arkadaşlar neler yapilabilir ki bu duruma bimer cimer kamu devletciligi mi desesek toplu olarak ne kaybederiz ki
5 6 aylık bu ilan sürecindeki emegimize yazık sonuna gelmişken yapilmsi hiç etik olmadı -
@halipür-meral aynen oyle. Bu yollari kesinlikle deneyelim
-
@shady1 'ne yapılsa bir sonuç alınabilir? Almayacaksan neden mülakat yapıyorsun
-
hangi yola başvurabiliriz ?
-
@11111 bimer , cimer, kdk, idari yargi dava yolu
-
KDK'ya basvurmadan önce ilgili idareye başvurun. Gelen sonuçla birlikte KDK'na başvurun
-
@shady1 haberleştirmeye çalışalım. Çok anlamsız ve yersiz bir gerekçe ile iptal edilmiş. Bu konuya muhakkak değinelim.
-
@Antimülakat @Shady1 Taha akyol ahmet hakan fatih portakal arzu erdem gibi isimlere ulasalim dikkate alıyorlar en azından kısa mesafede daha fazla yol aliriz
-
Biraz araştırayim dedim bizim gibi mulukat da yapilmis olup sonra ilanin iptal edilmesi var mi diye gördüğüm sonuc hep ilan gelir gelmez basvurularin başladığı tarihlerde iptal olmuş. Bizimkisinin hakikaten izahi yok etik de degil ya iptal edecektiniz ne diye yazılı sinav mülakat yaptınız emeğe yazik bu kadar ucuz olamaz.
-
Direk dava yolu hocam. Kazanılmama ihtimali yok. Böyle ilan yayımlayıp sonra iptal ettik demek kurumu kurtarmaz.
-
Dostlar, bizim adımız hıdır, elimizden gelen budur. Hakkınızda hayırlısı olsun ama hakkınızı arayın. Direk belediyeye yazılı olarak başvuru yapın, sınav iptaliyle ilgili gerekçeli karar toplayın. Dilekçenizi kayda sokun, daha sonra da dava yoluna kadar olayın takibini sürdürün.
https://www.tercihiniyap.net/haber/gaziantep-buy-bel-mufettislik-sinavini-gerekcesiz-iptal-etti
-
En kötü masraflarımız için dava açmalıyız.İki kere gidip gelme 1500 tl yi buldu.İstanbul'dan geldik!
-
Yazık gerçekten çok yazık onca emek umut masraf boşa. Şu sınava girmediğim halde aşırı üzüldüm. Peşini bırakmayın arkadaşlar en kötü ihtimal tazminat davası açın kuruma
-
Şu anda aklımızla alay edilmektedir.Ve göz göre bu kadar işsiz insan masraf yapmasına rağmen alay edermişcesine bir cevap.Arkadaşlar herkes bir ses versin.Birlikte dava yoluna gidelim.
-
Forumda bir de böyle bir başlık açtık arkadaşlar. Oraya da sizleri bekleriz.
-
Teecihini yap ailesi en büyük destekçimiz. Burdan teşekkür ediyoruz.
Belediyeden müfettişlerin de burayi takip ettigini biliyoruz. Bu yapilanlar hiç yakişmadi . Insanlarin hayalleriyle oyandınız, onlari maddi manevi külfete soktunuz . Sonra da dalga geçer gibi vazgeçtik diyosunuz ! Ama bu mağdurlar hakkini arayacak.
-
Arkadaşlar fox tv ye mail gönderdim.Aynı şekilde herkes gönderirse sesimizi duyurabiliriz.
-
Ben sınava girmedim. Ama cumhuriyet tarihinde olmayan olaylarla karşılaşıyoruz. Daha kötüsü bu olmaması gereken şeylere bizleri alıştırdılar. Şimdi insanlar eleştirmekten bile çekiniyor. Nereye gidiyoruz böyle diye sormuyor ya da soramıyor kimse. Sgk 5 ay oldu. Açıklanmadı. Mülakatlarda torpiller bariz havada uçuşuyor. Her dinlediğim kişi torpili ve referansı “ama gerekli bir şey” diye savunuyor. Özellikle belediyelerdeki yolsuzluklar aldı başını gidiyor. Eğitim sistemi 6 ayda bir değişiyor. Yazılsa sayfalar dolar. Belki bazı arkadaşlar iktidara karşı yazdığımı sanabilir. Ama şunu vurgulayarak belirtmek isterim ki bu siyasi bir eleştiri değildir. Tamamen hukuksal yollarla bu bozukluklara çözümler bulunmalı. Herşey kanunlara uygun yapılmalı. İdarenin takdir yetkisi bu kadar esnek olmamalı. Yeni düzenlemeler ile toplumsal, eğitsel, sosyal gereksinimler karşılanmalı. Mağduriyetlere neden olan,rant kollayan,yolsuzluk yapan, keyfiyetleri davranan idareler, kurumlar ve Kişiler kesinlikle cezalandırılmalı. Ayrım yapılmaksızın. Aksi takdirde buna benzer ve gittikçe daha vahim olaylar yaşarız.
-
Arkadaşlar kolayca haber yaparsak en azından bu soruna farkindalik oluşturur.
Memurlarnet whatsap hatti 0532 540 0590
Fox tv whatsap hatti 0549 780 0088 mesaj atalim çok mesaj ısrarcı olduğumuzu gösterir. -
Memurlara da haber yaptirdik konuyu arkadaslar tebrikler.
https:// www. memurlar. net/haber/731595/gaziantep-belediyesi-mufettis-yardimciligi-sinavini-keyfen-iptal-etti.html?utm_source=headlines