Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
@es26 malesef ben de bilmiyorum ne zaman açıklanırsa artık
-
Arkadaşlar ben bugün belediyeyi aradım. Sonuçlar duyurulmayacak kazananlara tebligat gidecek denildi. O zaman biz sözlü sınava itiraz etme hakkını elde edememiş olmuyor muyuz?
-
Arkadaşlar bana tebligat geldi size geldi mi?
-
"Belediyemizin dört adet müfettiş yardımcısı alımı görülen lüzum üzerine iptal edilmiştir.
Bilgilerinize rica ederim" -
@fs ben girmedim ama nasıl iptal edilir ya
-
-
@elinor-ostrom hiçbir gerekçe yok hocam
-
@fs sınav bir de antepte oldu ben uzak olduğu için girmedim ınsanlar zahmete girip hem sınava hem mülakata gitti gerçekten yazıklar olsun. Ihtiyaç yoksa alıma çıkma
-
@elinor-ostrom söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum ilk defa gördüm ben böyle bir şey
-
Vay arkadas ya dalga mi geciyonuz ya
-
@fs Görülen lüzum neymiş hocam
-
@buhara hiçbir şey yazmıyor o konuda hocam
-
@fs 'ne demek iptal edilmiş??
-
@es26 bugün yarın elinize tebligat ulaşır hocam hiçbir gerekçe yok
-
Yerinizde olsam dava acarim ortada buyuk sscmaliklar donuyor anlasilan ve bu formu takip ettiklerine emin olabilirsiniz siz gecenki sacmaliklar uzerine dava acacagiz dediniz belki ondan bile korkup bazı seylere yeltenememis olabilirler ama yine de dava acin kesinlikle arkasini birakmayin derim. Artik bu belediyelerin boyle sacmaliklari son bulmali ozerksinkz diye bağımsız değilsiniz!!!
-
Yazıklar olsun ben diyrcek bir şey bulamıyorum...
-
Resmen dalga geciyolar boyle is mi olur ! Mülakata girenler bu işin peşini birakmayin . Hakkinizi arayin .
Forum yoneticileri bunu haber yapabilir mi ? @Antimülakat @paretowilfredo @aliveli -
Bana da tebligat ulaştı herhangi bi açıklama yok sadece görülen lüzüm üzerine denilmiş. Bence de dava yoluna başvurmalıyız. Kaç sefer Antep'e gittik. Süreci çok fazla uzattılar. Birlikte hareket etmeliyiz
-
@shady1 konuyu haber yapacağız metin önerilerinizi özelden atabilirsiniz.
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️