Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
@ilanbekleyenadam neye binaen böyle düşünüyorsun
-
@hayde35 tecrübe+his+üstadın sayfadaki açıklamaları
-
-
Başvurular başladı başvuran yokmu
-
Başvuru formunu bulamadım ben nerde var
-
@GAG gantep.bel.tr de duyurular kısmına girince duyurunun altında çıkıyor
-
takip...
-
Meslegin içinden bizzat bir üstad bilgi veriyor hala bu bilgiler dışında kafa karışıklığı yaratmak isteyenler oluyor. Bırakın mesleğin içinden birisi cevaplasın soruları. Lütfen yanlış yönlendirmelerde bulunmayalım.
-
Kimler kac puanla basvurdu?
-
Liste yayınlandı hayırlı olsun
-
79.6 ile kapatmış vay be
-
Kimse yok mu buna girecek olan ? Giris belgesini sinav gunu alsak olmuyo mu ben aradim ama 29unda almalisiniz diyolar
-
@Mimar selamunaleykum,kardeşim ben başvuru esnasında bir yakını göndersek kimlikle olmaz mı il dışından geliyoruz gibisinden bir soru ilettim ama adam
"O zaman bende fotoğrafına bakarım olmaz" falan dedi
Başkasını göndermeyi Deneyip belgeyi alanilen bir arkadaş olursa buraya yazsın lütfen boşuna orda beklemeyelim -
@denizci aleykum selam . Sinav girişinde verseler ne olacak ki bunu anlamıyorum yani isleri boşuna zorlaştırıyorlar. Telefonla arayip herkes bunu söylese aslinda işler degisir ama. Kimse yok heralde forumda. Biz yine arayalim israr edelim bence hocam
-
@Mimar arayalım dostum dediğin gibi yüklenme olursa bir yol açabilirler
-
Ayni cevabi verdiler mecbur cuma orda olcaz, buarada daha once hic bu sinavlara giren oldu mu sorular nasil cikmis soru falan bulma sansimiz var mi?
-
@kuzey18 hic sanmiyorum hocam biraz israr edin hemen kabullenmeyelim cuma işini. Baska sinavlara da girdim bu durumda sinav gunu getirdiler belgeyi yapılabiliyor demek ki
-
Bugun aradim cuma da ısrar ediyolar niye boyle bi sey yapiyosunuz dedim komisyon karari diyolar. Baska arayan var mi arkadaşlar
-
@Mimar bende aradım banada benzerini söylediler malesef
-
Sınav nasıl olacak ne soracaklar cidden merak ediyorum fikri olan var mı