15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@platon önceki yıllarda tüm devlet kurumları daha şeffaftı alımlarda.
-
@burcuburcu haklısınız ancak üst kurullar her zaman diğer devlet kurumlarından daha şeffaf olmuştur ve bir üst kurulun böyle birşey yapması beni diğerleriyle ilgili olarakda bu konuda umutsuzlığa sevketti.
-
@platon kesinlikle keşke görebilseydik kaç aldığımızı bende geçemeyenler olduğumdan...
-
@andone sağolun hocam ben de kazandım evet
-
bnm de oldu arkadaşlar beklediğim gibi
-
Mulakat tarihleri belli degil mi acaba benim mi gozumden kacti?
-
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.benim olmadı.genelden girdim ben sınava.ingilizceden patladım büyük ihtimalle.
kazanan arkadaşlar ingilizce konusunda ne yapalım,nasıl bir çalışma izleyelim.bizleri aydınlatırsanız sevinirim.
son olarak mülakatta Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
@köykorucusu benim yds 43.75 hiç çalışmadan almıştım,bu sınavı geçtim hocam yani çok abartılı değil demek için söylüyorum
-
kazanan arkadaslara hayırlı olsun.kazanamayan arkadaslarda daha iyi yerler olur kisa zamanda insallah. arkadaşlar bu liste basari sirasina göre mi ?
-
@14140154 hocam adreslere gönderilecek diyor mülakat tarihi
-
- dönem olmadı.
- dönemde tekrar deneyeceğiz.
-
Liste ortalama puan sirasina göre yapılmış.Puanini öğrenmek isteyen yazili basvursun
-
''Sayfaya ulaşılamıyor'' hatası alıyorum saatlerdir. Listeyi mesaj olarak atabilecek olan var mı?
-
Mülakatlar 22 ekimde başlıyor yelefona ve maile gelecek bilgiler adrese değil yazı düzenlenmiş
-
22 ekim pazar degil mi? Ilk kez haftasonu yapilan mulakat goruyorum.
-
@14140154 tarihin yanlış girildiğini,yarın düzeltileceğini düşünüyorum
-
@andone İnşaAllah düzeltirler derbi var 22 ekim de
-
@14140154 daha önce haftasonu mülakat yapılmıştı.
-
Puanını öğrenebilen var mı ?
-
@aliveli pazar pazartesi olması bana değişik geldi hocam tabki ne zaman isterlerse yaparlar