15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@rochas bilgilendirmeniz için teşekkürler
-
Kurum başkanının yönettiği, 20 -25 dk arası süren, ortamın rahat olduğu ancak soru bombardımanına tutulduğum mülakat tanesi
-
@rochas bana hiç de güler yüzlü değillerdi ya sadece başkanın sağındaki adam tebessüm ediyordu arada o kadar
-
sihhiye Köprüsü'nden hangi dolmus var kuruma giden dolmuslar kurumun yakininda mi indiriyor ?
-
@banshe bilkent dolmuşu gidiyor rtük te inip biraz yürüyormuşsun
-
mulakattan 1 saat once ciktim. Mulakat komisyonunda kurum baskani ve kurul uyelerinden bazilari var. Mulakatim ne iyi ne de kötü gecti. Genelde hobiler ve deneyimleriniz uzerinden konusuluyor. Saat 3 de dense ancak 2 saat sonra girebildim mulakata. Kazanabilir miyim ? bilmiyorum. Herkese basarilar dilerim
-
Komisyon gayet iyiydi,yardımcı oldular takılınca kişisel olarak önceki mülakatlarımdan iyi olduğu kanaatindeyim.Açıklanınca görücez girecek arkadaşlara başarılar
-
Bu arada venden önceki arkadaş yarım saat civarı kaldı ben 15 dakika civarı kaldığımı tahmşn ediyorum,hangisi iyidir bilemiyorum
-
@andone Senden önceki arkadaş ben olabilirim belki benimde bugündü 2.30 gibi girdim yarım saatten uzun sürdü bildikçe sordular bi şi ler Ama dediğiniz gibi komisyon çok çok iyi ve çok yardımcı oldular , inşallah hak edenler geçer mülakatı
-
@mert165 gecmis olsun bilgi sorusu mu soruyolar yoksa tanimaya yonelik mi biraz uzun surmus sizin hocam
-
@mert165 yok hocam ben öğlenden önce girdim hayırlısı olsun hakkımızda
-
@shady1 Hocam çoğunluğu tanımaya yönelik sorular , özellikle hobilerden sık soru geldi . Ama nokta atış bi şey söyleyemiyorum , ben sayısal severim dedim bana matematiksel iktisattan hayatımda duymadığım bi teori sordular . Sevdiğiniz veya sevmediğiniz şeyleri sorarlarsa dikkatli cevap verin derim
-
@andone İnşallah Hocam hakeden kazansın vatana millete faydalı bi uzman yardımcısı olsun :))
-
Ne zaman açıklanabileceğine dair bir duyumu veya düşüncesi olan var mı? Geçen dönem 30 kişinin (13 genel + 17 hukuk) mülakatının açıklanması 3 ay civarı sürmüş. Bu sene toplam 97 kişi vardı mülakata girecek, daha uzun sürer heralde.
-
güvenlik soruşturması yapılıp da açıklanmış herhalde geçen alımda çünkü sonuçlar açıklandıktan 20 gün sonra göreve başlamış atananlar. gene 15. dönem de 3 ayı bulur herhalde
-
1 aya açıklanır diye düşünüyorum fazla uzatmak istemeyeceklerdir
-
@andone ilk once guvenlik sorusturmasi evraklari talep edilir. Ondan sonrasi kurumun elinde olan bir surec degil minimum 3 ay surer ama.
-
Geçen yıl mülakattan önce soruşturma formu istendi ve buna rağmen 3 ay sürdü açıklanması. Mülakata girdik ama güvenlik soruşturması için henüz böyle bir şey istenmedi bizden. Bu yüzden 3 aydan fazla süreceğini düşünüyorum.
-
Güvenlik Soruşturması için Form ve liste mail attılar şimdi, mailinizi kontrol edin arkadaşlar
-
@kedi ne listesi hocam?